Hayatınızın en anlamlı “evet”ine hazırsanız Blue Diamond yanınızda! Birbirinden güzel fırsatlarla Blue Diamond evlenecek çiftlere özel unutulmaz bir kampanyaya imza atıyor. %50 ye varan indirimler ve taksit seçenekleriyle mükemmel alyanslar sizi bekliyor. Müstakbel eşinizle ortak zevkiniz olan evlilik alyansı seçimi hem çok eğlenceli hem de özenle yapılması gereken bir tercihtir. Blue Diamond evlilik alyansı modelleri birbirinden zarif ve şıktır. Satın alacağınız alyans modelinin kullanışlı ve aynı zamanda güzel olması çok önemlidir. Hem kullanım açısından kolay olan hem de çok zarif alyans modellerinden birini seçerken yüzüğünüzü hangi renk altından ve ne tarz renklerde bir yüzük aradığınızı belirleyerek işe başlayın.

Günümüzde eski sarı altının yerini beyaz ve yeşil altın aldı. Hafif ve rahat modeller alyans seçiminde öne çıkar. Klasik evlilik alyansı modellerinden pırlantalı evlilik alyansı modellerine kadar her tarza uyan zengin çeşitlere imza atan Blue Diamond en özel gününüzde sizinle! Her zaman iyi fiyat garantisi veren Blue Diamond yıl boyu süren kampanyalarıyla da adından söz ettiriyor. 2000 TL üzeri alışverişlerinizde Pırlantalı Gümüş Şans Bilekliği hediyesini kaçırmayın! Hem mükemmel bir alyansa hem de hayatınız boyunca şans getirecek ışıl ışıl bir bilekliğe kavuşun.

Blue Diamond güvencesiyle satın aldığınız mücevherler, sipariş sırasında belirttiğiniz tercihleriniz doğrultusunda size özel olarak hazırlanır. Şık Blue Diamond kutusunda mücevher sertifikası ve varsa hediye notunuzla birlikte belirteceğiniz adrese güvenli ve taşıma garantili olarak teslim edilir. Siz de keyifli bir alışverişin tadını çıkarırsınız.