Google Maps uygulaması Türkiye’de en çok kullanılan ilk 5 uygulamadan biridir. Mobil kullanımın artması ile kullanıcılarının haritaları yol tarifi, trafik durumu, toplu taşıma ve mekan bulma amaçlı kullanımları son senelerde oldukça arttı.

Google maps de üst sıralarda yer almak müşteri açısından önce sizin tercih edileceğiniz anlamına geliyor. Bu da işletmenizin neden Google maps uygulamasında üst sıralarda görünür olması gerektiğini cevaplıyor. Tabi görünürlükten bahsedilen sadece adres ve yol tarifi değil. İşletmeniz için bol bol pozitif yorumlardan, 5 yıldızlı puanlardan ve bol bol güzel fotoğraflardan bahsediyoruz.

Peki işletmenizi ziyaret eden müşteriler Google maps de sizin için yeterince yorum yapmıyorsa ne yapacaksınız? Sorunuzun cevabı, Google maps yorum satın al hizmeti olmalıdır. Firmamız bu hizmeti sizlere oldukça hızlı ve güvenilir şekilde sağlamaktadır.

Google Maps Yorum Satın Almak

Google maps yorum satın al işletmelerin tanınırlığının artması ve müşteri çekmek için oldukça önemli. Bunu yapmadan önce çevrenizde kendinize rakip gördüğünüz işletmelerin Google maps üzerinden ne kadar yoruma sahip olduğunu ve aldıkları puanları incelemeniz rakiplerin önüne geçmek için neye ihtiyacınız olduğunu gösterir ve siz de alacağınız paketi buna göre seçersiniz.

Google Maps Yorumlarının İşletmeniz İçin Önemi

Google maps yorum satın al işlemi ile yorum ve yıldız satın alarak Google maps de işletmenizi üst sıralarda görünür hale getirebilirsiniz. Bu tıpkı google da bir arama yaptığınızda en üst sıralarda gözükmek gibidir. Bu işlem, müşterinize ilk sırada yada ilk sıralarda gözükmenizi sağlayacaktır. Bu durum psikolojik olarak önce tercih edilmenizi haliyle bir çok yeni müşteri kazanmanızı sağlayacaktır. 

Satın Alınan Yorumlar Ne Zaman Yüklenir 

Google maps yorum satın al ile aldığınız yorumlar birkaç gün içerisinde Google maps işletme hesabınıza eklenecektir. Google maps kendi içerisinde yorumları denetleyen bir algoritmaya sahiptir. Yorumların organik gözükmesi için kısa bir zaman aralığına yayarak yüklüyoruz. Tüm yorumlar, farklı cihazlardan farklı ip adresi tarafından gerçekçi şekilde yapılmaktadır. 

Yorumlarımızın silinme riski yoktur. Çünkü yorumların her biri zamana yayılarak, farklı cihazlardan, resimli ve Türk profiline sahip gerçek kullanıcılar tarafından yapılmaktadır. Genede belirli süre içerisinde yorumlardan silinen olursa bunun telafisi gerçekleştirilmektedir. Google maps yorum satın al işlemi ile işletmenizi Google maps de üst sıralara taşıyarak görünürlüğünü arttırabilir ve bir çok yeni müşteriye bu sayede ulaşabilirsiniz. Google maps yorum satın almak için bizimle irtibata geçmeniz yeterlidir.