Evlerde ve iş yerlerinde çivi, kilit, menteşe, kireç, boya, seramik, su tesisat malzemeleri en çok gereksinim duyulan malzemeler arasında yer alıyor. Ancak bu konular kulağa her ne kadar kolay gibi de gelse, aslında en zor konulardan da biri. Mega kent statüsünde olan İstanbul, sayılamayacak kadar çok nalbur dükkânı bulunduruyor. Ancak bunlardan pek çoğunda, vatandaşların istediğini bulamadığı ya da bulsa bile çok kalitesiz bir malzeme aldığı biliniyor. Böylece alınan çiviler sağlam olamamakta, kilitler, su tesisat malzemeleri ve menteşeler çabuk bozulabilmekte, kireçler ve boyalar da duvarda iyi tutmamakta ya da hızlıca solgunlaşabilmekte. Bu durumdan vatandaşlar, oldukça şikâyetçi olsa da oldukça çok olan bu dükkânlar nasıl tercih yapacağını da anlayamıyor.

Bu konuda İstanbul’da bulunan İmes’e yeni açılmış olan İmes yapı market, içerisinde vatandaşların ihtiyaç duyabileceğini her türlü malzemeyi, en kaliteli hali ile bulunduruyor. Örneğin ev boya-badanası yapacaksanız ve malzeme arayışında bulunuyorsanız, İmes yapı market sizlere bir nalbur dükkânında bulabileceğiniz en kaliteli malzemeleri sunuyor. Böylece artık boya-badana yapmak daha kolay bir hal aldığı gibi, yapılan işlem de kalıcı oluyor. Dolayısıyla boyanın tutmaması ya da solması nedeniyle tekrar boya-badana yapmak gibi bir zorluk da yer almıyor. İmes nalbur dükkânı kapsamında satılmakta olan boyalar, oldukça kaliteli oluyor.

İmes Yapı Market

İmes nalbur dükkânı yöneticileri, sağlamakta oldukları hizmetleri anlatırken en iyi hizmetleri verebilmek adına kurulduklarını, amaçlarının da giderek büyüyerek, tüm İstanbul’da hizmet vermekte olan büyük bir nalbur işletmesi olduğunu anlatıyor. Bu denilenler verdikleri kaliteli hizmetler de incelendiğinde, bunun uzak bir durum olmadığı da anlaşılıyor.

İmes hırdavatçı dükkânı olarak hizmet vermekte olan dükkân, içerisinde günlük hayatta herkesin gereksinim duyabileceği pek çok inşaat malzemesi, tadilat ürünü gibi farklı seçenekler de bulunduruyor. Bu sayede eğer evinizde küçük değişiklikler meydana getirmek istiyorsanız, İmes hırdavatçı dükkânına gelerek en kaliteli malzemeleri almak mümkün oluyor. Bu malzemeler ile yapılan tadilatlarda alınan verim en üst düzeyde olduğu gibi; tadilat sonrasında herhangi bir sorun da oluşmuyor.

İstanbul-İmes’e açılmış olan nalbur dükkânı, İstanbul gibi bir yerde mesafelerin göz önüne alınmadan, pek çok kişinin nalbur hizmeti konusunda tek seçeneği olma yolunda ilerliyor. İmes’e geldiğinizde kolay bir şekilde görülebilmekte olan market, müşteri odaklı bir politikasıyla her zaman vatandaşın yanında yer alıyor. Bu çerçevede sağlamış oldukları hizmet kalitesine bakılarak, verdikleri fiyatlar da bizleri şaşırtıyor. Bulundukları sektörde en kaliteli hizmeti sağlamalarına karşılık, fiyat olarak da en güzel seçenekleri müşterileri ile paylaşıyorlar. Eğer nalbur ve hırdavatçı dükkânı arıyorsanız, İstanbul’da İmes taraflarına uğrayarak, dükkânı bizzat kendiniz tecrübe ederek, malzemelerin türlerini, kalitelerini ve fiyatlarını kendiniz de görebilirsiniz.