Türkiye´de en üst düzey basketbol ligi olan ING Basketbol Süper Ligi 15 takımla korona gölgesi altında 26 Eylül tarihi ile başladı. Haziran aylarında sona erecek olan lig tüm hızıyla devam ediyor. Seyirci yasağı şu an için yalnızca ilk yarıda gözükmektedir. Bu sezon itibariyle ülkemizde pek çok farklı basketbol takımının transfer döneminde etkili bir transfere imza attıkları da biliniyor. Geçen dönem korona virüs nedeniyle sonlandırılan Türkiye Basketbol Liginin birincisi olan Anadolu Efes Basketbol Takımı yeni sezona da iddialı bir şekilde hazırlanıyor. Teknik sorumlu Ergin Ataman öncülüğünde çalışmalarına devam eden Efes takımı bu sezonun da iddialı takımları arasında yer alıyor.

2020 – 2021 sezonun iddialı takımları arasında yer alan Galatasaray Basketbol Takımı da yeni sezona etkili bir transfer çalışmasıyla giriş yapan bir takım olarak karşımıza çıkıyor. Yine Türk Basketbolunun iddialı takımları arasında yer alan Fenerbahçe Beko Basketbol Takımı da bu sezona etkili bir şekilde hazırlanan takımlar arasında yer alıyor. Bilindiği gibi Fenerbahçe takımı geçtiğimiz sezon dünyaca ünlü koçlarını bu sezon bırakmak durumunda kaldı. Yeni koçla hazırlık çalışmalarına başlayan Fenerbahçe Beko Basketbol takımının oldukça iddialı olduğunu ifade etmek de mümkün oluyor. Siz de ING Basketbol Süper Ligi haberlerini merak ediyorsanız restspor sayfası sizler mükemmel seçenekler sunacaktır. Çünkü bu internet sayfası sizlere mükemmel seçenekler sunabilmektedir. 

Maçlarda Son Skorlar Nasıl? 

Ormanspor-Anadolu Efes 76-115, Galatasaray-Beşiktaş 97-89, Karşıyaka-Pektim spor 97-80, Büyükçekmece-Darüşşafaka 88-85, Fenerbahçe-Fethiye Belediyesi 113-74 ve Afyon-Tofaş 75-89 skorları ile tamamlandı. Böylece yeni sezonun son derece iddialı maçlara ev sahipliği yapacağı da bir kez daha görünmüş oldu! 

Maçlar Nasıl Devam Ediyor?

ING Basketbol Ligi üçüncü haftasında hala bir galibiyet alamayan Beşiktaş yabancı transfer yapmaya hazırlanıyor. Hücum konusunda eksik kalan takım Bıyıktay´ın söylemlerine göre takviye alacak.

Anadolu Efes kendine yeni bir sponsor ile yoluna devam edecek. Anadolu Efes bir havacılı şirketi olan Corendon ile anlaşmaya oturdu. Koranavirüs gölgesinin sürdüğü bu günlerde anlaşma önemli oldu.

ING Basketbol Süper Ligine Dair Daha Fazla Haber! 

Bu sezonun hızlı isimleri arasında Rashard Kelly (Gaziantep): 18 sayı, 14 ribaund, 2 asist, 4 top çalma, 4 blok; Tony Taylor (Pınar Karşıyaka): 23 sayı ile yer alıyor. Yine 2 ribaund, 8 asist, 2 top çalma; Sam Dekker (Türk Telekom): 20 sayı ile bu oyuncular da ligde iddialı bir konumda yer alıyor. Ayrıca 9 ribaund, 6 asist, 2 top çalma; Sertaç Şanlı (Anadolu Efes): 19 sayı, 7 ribaund, 2 top çalma; Devin Oliver (Büyükçekmece): 21 sayı, 7 ribaund, 2 asist, 2 top çalma ile takımına kazandıranlar olarak sıralayabiliriz. Restspor giriş için tıklayın