Eski adıyla Lig TV şimdiki adıyla da Beinsports’u Katarlıların almasıyla aylık abonelik fiyatları çok yüksek ücretlere ulaştı. Bununla beraber yasadışı ya da kaçak yollarla internet üzerinden maç izleme siteleri de çoğaldı. Peki internetten nasıl maç izlenir ? İnternetten maç izleme yolları nelerdir ? İnternetten maç izleme siteleri hangi sitelerdir ? Bu makalemizde yurtdışından yayın yapan kanallara erişilerek internetten maç izleme nasıl yapılır onları anlatacağız.

İnternetten Maç İzleme

İnternetten maç izleme deyince herkesin aklına ipTV gibi uygulamalar geliyor. İptv gibi mobil uygulamalar play store gibi birçok mağazada bulunsa da bunlar 10 saniyede ya da 15 saniyede bir ekran kaybı yaşıyor ve çok sağlıklı bir görüntü elde etmek neredeyse imkansız hale geliyor. İptv uygulamalarının en kullanışlı hali ise internetten %100 yayın yapan yurtdışı sunuculara sahip şirketlerden ileri geliyor. Türkiye’de yer alan şirketlerin büyük çoğunluğu da zaten bu şirketlerin sunucularını kullanarak yayın yapıyor.

İnternetten iptv satışı adı altındaki dolandırma işlemlerine de maruz kalmamak için ve sağlıklı bir şekilde internetten maç izlemek için güvenli internet sitelerini takip etmeniz ve belirli müşteri portföyüne sahip ip tv şirketlerinden hizmet almanız makul olacaktır.

Eskiden çift çanaklarla yasadışı izlediğimiz maçlar teknolojinin gelişmesiyle birlikte internetten beinsports izleme ya da beinsports yurtdışı izle gibi başlıklar altında toplanarak belirli kanallarla kullanıcılara sunuluyor. İnternetten maç izleme siteleri canlı yayınlarla verdikleri maçlarda kullanıcıya reklam göstererek gelirlerini buradan kazanıyor. Bilinen en eski canlı maç izleme sitelerinden birisi olan batman stream bunların en örnek olan sitelerinden…

İptv ile Maç İzleme

İptv deyince akla hemen periscope maç izleme gelmesin. Eskiden canlı yayın sitesi çok az olduğu için maçları periscope gibi canlı yayın yapan mobil uygulamalardan izliyorduk. Gün geçtikçe yasadışı olan video ve canlı yayın siteleri yaygınlaştığı için iptv ile maç izleme işlemini daha kolay yoldan gerçekleştirebiliyoruz.

İptv ile maç izlemek için Premium iptv hesapları almanız gerekebilir. Ya da sosyal medya siteleri facebook ve instagram gibi sayfalarda bulunan spor sayfalarını da takip ederek iptv ile maç izleme şansını yakalayabilirsiniz.

Kaynak: https://www.ahabuldum.com/internetten-nasil-mac-izlenir/