Her evlenen çift bir süre sonra çocuk sahibi olmak ister. Zamanı geldiğinde de hamile kalır ve uzun bekleyişin ardından canından bir parçaya kavuşur. Onun için büyük hazırlıklar yapılırken anne adayının da bazı ihtiyaçları vardır. Bunlardan birisi olan lohusa gecelik annenin doğumdan sonra rahatça hareket etmesine yardımcı olur. 

Bu gecelik türü özellikle bebeğini emzirirken kolaylık olması için göğüs kısmı açılabilir şekilde üretilir. Böylece kıyafetini tamamen çıkarmak zorunda kalmaz.

Lohusa Gecelik Nasıl Olmalı? 

Lohusa gecelik alacak kişiler öncelikle yüzde yüz pamuktan üretilen modelleri tercih etmelidir. Hem sizi hem bebeğinizi düşünerek hazırlanan ürünler pamuktan yapılanlardır. Dantelli ve zarif gecelikler şık olmanızı sağlarken bebeğin cildine zarar vermez. Ancak taşlı ve nakışlı modeller ile bebeğinizin yumuşak cildini olumsuz etkileyebilirsiniz. 

Yazlık ve kışlık olarak türleri bulunan lohusa gecelik ürünleri elbise şeklinde olduğu gibi alt-üst takım şeklinde de görülür. En kullanışlı olanlar ise elbise şeklinde olan modellerdir.  Tüm değişik modellere https://www.dagi.com.tr/lohusa-gecelik-modelleri internet adresinden ulaşabilirsiniz.