Göz makyajının tamamlayıcı unsurları arasında yer alan maskara kirpiklerin uzun, dolgun ve hacimli görünmesini sağlar. Her kirpik yapısı aynı değildir, bazı kişiler uzun ve ince kirpiklere, bazı kişiler ise kısa ve az kirpiklere sahiptir. Uzun olan kirpiklerin dolgun görünmesi, kısa olan kirpiklerin ise uzun görünmesi için maskara uygulamaya ihtiyaç duyulur. Sizde kirpiklerinizde istediğiniz etkiye kavuşmak için Maybelline rimel çeşitlerini inceleyebilirsiniz.

Maybelline Lash Sensational maskara, özel tasarlanmış fırça yapısı sayesinde bir rimelden beklenin daha fazlasını sunuyor. Kavisli fırça yapısı en kısa kirpikleri dahi kavrayarak uzun, dolgun ve hacimli görünmesini sağlar. Kremsi formülü kirpiklere kadife yumuşaklığı kazandırır. Taraklı fırça yapısı sayesinde kirpikleri tarayarak uzatır ve topaklanma yapmaz. Sizde bakışlarınızda fark yaratmak istiyorsanız Maybelline maskara mutlaka denemelisiniz.

Ten makyajı ürünleri arasında Maybelline Fit Me serisi de kullananlar tarafından sıklıkla tavsiye ediliyor. Maybelline kapatıcı ile cilt kusurlarınızı kapatabilir, maskara ile gözlerinizi ön plana çıkarabilir, Maybelline ruj ile günlük makyajınızı tamamlayabilirsiniz. 

Maybelline fondöten, Maybelline far paleti, eyeliner, göz kalemi ve yüzlerce ürün çeşidini  https://www.dermokozmetika.com.tr/maybelline adresi üzerinden inceleyebilir, dilediğiniz ürüne fırsatlarla sahip olabilirsiniz.

Flormar’ın Renkli Dünyasını Keşfet!

Dünyaca ünlü markalar arasında yer alan Flormar, ürünlerin kalitesi, her kesime hitap eden fiyat politikası ve geniş ürün yelpazesi sayesinde renkli kozmetik alanında kadınların 1 numaralı makyaj markaları arasında yerini korumaya devam ediyor! 

Flormar Silk Matte Ruj

Flormar silk matte serisi içeriğinde bulunan cupuacu yağı sayesinde dudaklarınızı nemlendirip beslerken dudaklara ipeksi mat bir görünüm kazandırır. Gün boyu kalıcı özelliğine sahip Flormar ruj, 16 farklı renk seçeneği ile günlük veya özel her makyajınıza eşlik etmektedir. 

Flormar Compact Powder

Makyajın kusursuz görünmesini sağlayan şüphesiz ki ten makyaj uygulamasıdır. Ten makyajı ciltteki renk eşitsizliğini, kızarıklığı, sivilce ve leke problemlerini kapatarak pürüzsüz bir görünüm kazandırır. En çok tercih edilen ten makyaj ürünlerinden biri olan Flormar pudra ince dokusu sayesinde cilde doğal bir görünüm kazandırır. Her ten rengi için özel geliştirilmiş renk seçenekleri ile kullananlar tarafından da sıklıkla tavsiye edilmektedir.

Flormar rimel,  Flormar fondöten, Flormar eyeliner, Flormar oje  ve tüm ürünlerini https://www.dermokozmetika.com.tr/flormar adresi üzerinden inceleyebilir, günlük veya özel gün makyajınızda ihtiyaç duyduğunuz tüm ürünlere uygun fiyat, aynı gün kargo ve hediye fırsatlarıyla sahip olabilirsiniz.