Giyim sektörünün olmazsa olmazı parçalardan biri de metal fermuar olup yaygın şekilde kullanıldığını söylemek mümkün. Bu ürünleregenellikle pantolon, etek ve elbiselerde rastlanılmakta ve uygun fiyatlarda bulunmaktadır. Geniş çeşitliliğe sahip olması ve kullanım kolaylığı sunması bakımından bu ürünlere olan talep fazla oluyor. En çok tercih edilen türlerden biri olan bu ürün farklı metallerden oluşmaktadır. 

Çeşit olarak seçenekleri ise şöyledir: pirinç oksit, kalay, alpaka nikel oksit, bakır ve alüminyum. Dişlerin genişliğine göre tiplerde farklılık görmek mümkün oluyor. Bu çeşitler diğer alternatiflerine bakarak daha dayanıklıdır. Bu nedenle de spor giyimde ve deri işlemlerde tercih sebebidir. Kot pantolonlarda da daha çok bu ürünün kullanıldığını söyleyebiliriz.

Metal Fermuar Kullanım Alanları

Temel olarak üç alana ayrılabilen metal fermuar çeşitleri vardır. Bunlar: kombi, dipli ve separe çeşitleridir. Kendi içlerinde de dipliler çeşitleniyor. Toptan ve perakende alımların mümkün olduğu bu ürünlerde toptan alımlar daha avantajlı olmaktadır. Online siteler, tedarik edebileceğiniz uygun fiyatlı seçenekler sunmaktadır. En kaliteli ve uygun çeşitlere ulaşmak için https://www.ecefermuar.com.tr/metal-fermuarlar sayfasını ziyaret edebilirsiniz.