Nazar boncuğu, günümüzde gerek kadın gerekse erkeklerin sıklıkla bir umut bağladığı ve yanlarında taşıdıkları sembollerden bir tanesidir. Batıl bir inanışa göre naza boncuğu, kötü niyetli insanların niyetlerini kırmakta ve işlerin sorunsuz halledilmesini sağlamaktadır. 

Nazar boncuğu, hayatın her yerinde kolaylıkla taşınabilir ve kullanılabilir. Özellikle ev hediyesi olarak hediye edilen nazar boncuğunu, üzerinize iğneyle tutturmak yerine daha şık bir kullanımla da üzerinizde yer verebilirsiniz.

Özellikle yeni doğan bebeklere takılan nazar boncukları, büyük küçük veyahut orta boy olabilirler. En sık kullanım alanı ise nazar boncuklu kolyeler, nazar boncuklu küpeler ve nazar boncuklu bilekliklerdir. 

Son modaya göre kadınların en yaygın kullandıkları alan ise, nazar boncuklu kolyelerdir. Nazar boncuklu kolye modelleri, değişik tasarımlarıyla kadınların kombinlerini tamamlamakta ve onlara manevi olarak bir güven vermektedir.

Mon Reve sitesi her konuda olduğu gibi bu konuda da kadınlar için çok özel bir koleksiyon hazırlamıştır. Siz de bu koleksiyona göz atabilri ve dilediğiniz nazar boncuklu kolye modelini tercih edebilirsiniz.

Nazar Boncuklu Kolye Modelleri

Nazar boncuklu kolye modellerinden en çok tercih edilen modellerden bir tanesi, Lol Lots of Luck kolyedir. Özellikle çok özel bir tasarım olan bu kolye, hem el yapımıdır hem de boyunda çok şık durmaktadır. Kadınların günümüzde ise bu modeli sıklıkla beyaz gömlek eşliğinde kullandıkları görülmektedir.

Çünkü mavi ile beyazın yarattığı o uyum, kusursuz bir görüntü sağlamaktadır. Üzerindeki doğal taşlarla hem enerjinizi değiştirecek, hem de altın kaplaması ile kaliteyi boynunuzda hissedeceksiniz.

https://www.shopmonreve.com/kategori/nazar-boncuklu-kolye