Ojeli eller her zaman daha bakımlı ve çekici görünmektedir. Ayrıca eller için manikür zamanı gelmiş olsa bile oje sürülen tırnaklar bir süre daha idare edebiliyor. Her kişi için uygun oje rengi ve modeli bulunmaktadır. Fakat bu durum tercih meselesini oldukça zorlaştırabilir. 
Oje sürmek için belirlemiş birkaç püf noktası bulunuyor. Eğer ojeyi taşırmadan sürmek istiyorsanız, fırçaya çok fazla oje almamanız gerekiyor. Ojeyi sürmeden önce altına sürülecek transparan oje, duvar olacak ve ojeyi sürerken taşırmanızı engelleyecektir. Taşan oje için kulak çubuğu ile temizleme işlemi yapabilirsiniz. 

Farklı Oje Teknikleri

Farklı oje teknikleriyle değişik tarzlar yaratmak mümkün! Suluboya tekniği ile bir eyeliner fırçası ile gelişigüzel oje sürümü art nail olarak tırnaklarınıza yansıyacaktır. Nokta tekniği için iki farklı renk oje kullanabilirsiniz. Tel tokanın yuvarlak kısmına ojeyi batırın ve tırnağınıza sürün! Mat ve parlak oje kombinasyonunu birlikte kullanmak ortaya değişik bir tarz çıkaracaktır. Ojeyi korumak için ojenin kapağını sıkıca kapatmanız gerekir. En güzel oje modelleri için https://www.kozmela.com/oje sitesini tercih edebilirsiniz.