One Piece gibi Jujutsu da olumsuzlukların, büyülerin an be an hissedildiği ve okul içerisindeki bu zararlı varlıkların yıkıcı etkileri ancak kaizen tarafından geçirileceği düşünülmektedir. Jujutsu büyücülük okuluna kayıt olarak bu gücü daha rahat kontrol edebileceğini düşünen yuji ilerleyen seviyelerde kendisine motive edebildiğini hissettiği megumi ile arkadaş olacaktır. Bu bir ekip işi olarak düşünülebilir. Bu ikisi arasındaki arkadaşlık bağı üst sınıfta bulunan kişilerin de ilgisini çekmeye yetecektir. Jujutsu Kaisen konusu tehlikeli ve zorlu yolculukta karanlık gerilim ve çatışmaların yaşandığı bu anime onu zamanla bir yetişkin büyücü haline getirecektir. 

Yuji lise bir sınıfa giden bir gençtir. Normal ve tekdüze bir yaşamı olduğu düşünülürken yürü evren ile tanışması onun kendi içerisindeki gücü keşfetmesine imkan tanıyacaktır. Büyücülük okulunda tanıştığı ve ilk defa onu saldıranlara karşı koruyan arkadaşlığı devam edecek her ikisi de farklı tekniklerle bu varlıklarla savaşmaya çalışacaktır. Anime içerisinde dikkat çeken bir başka karakter ise Maki Zen'dir. One Piece anime izle ve farket ki buradaki baş karakterde aynı şekilde hayat yolculuğuna başlamıştır. Yuji doğuştan içerisindeki bu enerji ile var olmuşsa da Maki Zen bu tarz olağanüstülüklere hakim değildir. Onun boyunca kullanmış olduğu gözlük etrafta dolaşan lanetli ruhlar görebilmesini sağlamaktadır. Bu nedenle anime içerisinde Maki Zen alt sınıfta olarak görülmektedir.

Jujutsu Kaisen Konusu

Bu anime ile benzerlik taşıyan iyi ve ruh ve kötü ruhların hakim olduğu One Piece konusu ile benzerdir. Anime içerisindeki bir başka karakter Toge İnumakidir. Yujinin büyücülük okulunda eğitim gören üst sınıf öğrencileri arasındadır. Tamamı ile telepatik bağ daha güçlü ve lanetli varlıklarla konuşabilme yeteneği bulunur. Ağzı kapalı iken bile bu işlemini gerçekleştirebilmektedir. Lanetli varlıklardan korunabilmek için özel olarak oluşturulmuş bir dayanağı bulunur. Bu hem kendini hem başkalarına tehlike anında koruya bilmeyi sağlamaktadır. Satoru Goji anneme içerisinde öğretmendir. Bir tek en büyük gücün kendisi olduğunu düşünüyor. Etrafında bulunan herkes de kontrol etme içgüdüsüyle anime boyunca tavır ve davranışlarına izlemekteyiz. Aoi Tudou anime içerisinde üstün yeteneklere sahip bir öğrenci olarak kabul edilir. 

Karakterlerinde de var olan en değer verilen ve animasyon boyunca ön planda tutulan kişiler arasındadır. Süper güç olarak görülür. Dövüş sahnelerindeki üstün yeteneği ile de dikkat çeker. Ani durumlara karşı göstermiş olduğu tepkiler onun yüksek bir IQ’ya sahip olduğunu göstermektedir. Jujutsu Kaisen izle ve daha fazla karakteri keşfedebilirsin. Lowkey Gojo her ne kadar animasyon içerisinde yetenekli olarak bir çizgi seçilmişse de daha çok tembel yönüyle fark edilmektedir. Büyücülükten sıkıldığı sürekli olarak etraftaki kişilere okul müdürüne şaka yapma eğiliminde olduğu görülmektedir. Kendisini çok yetenekli olduğunu düşündüğü için farklı bir havası olduğunu fark ettirmeye çalışarak temsil ettiği grubun içerisindeki tüm takım arkadaşlarını akıl hocalığında bulunur. Merak edenler One Piece izle seçeneği ile bu özel yapımı seyredebilir