Pırlanta ve altın küpeler, kadınların her zaman kullanabileceği takı çeşitlerindendir. İster özel günlerde isterse günlük yaşamda her zaman şık ve alımlı olmanızı sağlayacak olan bu değerli takıları satın alırken dikkat edilmesi gereken noktalar vardır. Göz kamaştıran pırlanta tektaş küpe satın alırken kesimine dikkat etmeniz gerekir. Işığı kırma anlamında taşın simetrisi ve boyutları orantılı olmalıdır.

Bu anlamda pırlantanın kaç karat olduğuna ve fiyatıyla örtüşüp örtüşmediği araştırılmalıdır. Bunun için online satış sitelerini hiç yorulmadan ziyaret edebilir, fiyat araştırmasını kolaylıkla yapabilirsiniz. Pırlanta almadan önce dikkat edilmesi gereken bir başka konu da berraklıktır. Pırlantanın bu kadar değerli olmasının sebebi, ona kattığı berraklık özelliğidir. Bu berraklık durumu her pırlantada farklılık da gösterebilir.

Pırlanta Rengi

Pırlanta küpe almak isteyenler, bu anlamda pırlantaların farklı renk tonlarına sahip olduğunu bilmelilerdir. Renksiz denebilecek kadar açık renkli çeşitler bulunurken, hafif renkli beyaz, sarımtırak, mavi, yeşil ve pembe gibi çeşitleri de bulunuyor. Ayrıca pırlanta küpe alırken sertifikalı olmasına dikkat etmek gerekir. Sahte bir pırlanta ürünün sertifikası da olmayacaktır.

Sitemiz olan https://www.favori.com.tr/ adresimizde her ürünün garantisi ve sertifikası bulunur. Güvenle sitemizden şık ve zarif pırlanta küpelerimizi temin edebilirsiniz. Ayrıca elmas küpe, altın küpe gibi değerli mücevherler alırken de çok dikkatli olmalısınız. Altın küpe modelleri içerisinden tercih yaparken hangi amaçla satın aldığınızı belirlemeniz gerekir. Sadece yatırım amaçlı bir altın küpe alacaksanız, sade bir yapısı bulunan ürünleri tercih edebilirsiniz.

Altın Ayarına Dikkat Edilmelidir

Altın takılar, genellikle 14 ve 22 ayardan oluşur. Bu anlamda kullanılacak alana göre seçilecek altın küpelerde 14 ayar kullanıma uygunken, 22 ayar altın ise yatırım amaçlı alınabilir. Altın alırken dikkat edilmesi gereken noktalardan biri de ürünlerin kaç gram olduğudur. Altın küpe almak isteyen kişiler, alacakları ürünün kaç gram olduğunu bilmek isterler. Küpe kullanımı söz konusu olacağı için bu doğrultuda kullanılacak olan küpenin hafif olması gerekir.

Ayrıca işçilik unsurları, modellerin stilleri, kullanılacağı alana uygunluğu, yüz şekline göre küpe seçimi gibi konular, her model küpe alımından önce dikkat edilmesi gereken noktalardır. Favori sitemizde her bir ürünümüz sorunsuz olup, bu anlamda güvenli hizmet garantisi veriyoruz. Sitemizden uygun fiyat ve kaliteli hizmet olanaklarından faydalanabilirsiniz.