Kadın erkek fark etmeksizin neredeyse insanların büyük bir kısmı saçlarını, kendi aksesuarları olarak tanımlamaktadır. Vücudun tamamlayıcı parçası ve doğal makyajı olan saçların farklı şekillerde ve sağlıklı gözükmeleri için farklı bakımlar ve işlemler uygulanır. Kadınların özellikle ilgilendiği alan sağlıklı saç uzatmak iken erkekler saç dökülmesi üzerine yoğunlaşmış durumdadırlar. Günümüzde pek çok farklı yöntem ile hızlı saç uzatmak ve saç dökülmesinin önüne geçmek mümkündür. Saçın uzaması ve dökülmenin sona ermesi bir yana sağlıklı saç uzatmak ve dökülmesi duran saçın da sağlıklı olması önemli olan bir diğer detaydır. Saç bakım ürünlerinin neredeyse tek bir ortak noktası vardır. Bunlardan biri hızlı saç uzatmak, diğeri ise sağlıklı saç uzatmaktır. Bakım ürünlerine ayrı ayrı para vermek istemeyen insanların ise buluştuğu ortak noktanın adresi bellidir, saç uzatma şampuanı. Markalar arasında rekabete dönüşen hızlı ve sağlıklı saç uzatmak konusunda etkileri en çok bilinen ve en net sonuçları veren isim Restorex markasıdır. Restorex şampuan konusunda kullanıcılarına hızlı saç uzatma keyfinin yanında, sağlıklı saç uzatma keyfini de yaşatıyor, aynı zamanda saç dökülmesi sorununu da kestiği araştırmalar sonucunda kanıtlanmıştır.  

Saçları Hızlıca Uzatmak Mümkün Mü?

Saçlara ihtiyacı olan vitamin ve mineralleri aynı zamanda ihtiyaçları olan sevgiyi ve ilgili verirsek, kısacası onları mutlu edebilecek şeyleri gerçekleştirirsek hızlı saç uzatmak elbette ki mümkün. Tabii böyle söyleyince zor bir iş gibi gözüktüğünü biliyorum ama inanın bu kadar zor bir işlem değil. Saçlarınızın sağlıklı ve hızlı uzamasını istiyorsanız öncelikle bol su tüketmeyi ihmal etmemelisiniz. Vücudunuzun su dengesini yüksek tutmak sağlıklı saç uzatmanın bir numaralı kuralıdır. Tabii aynı şekilde, tükettiğimiz besinler de saç bakımında önemli bir rol oynamaktadır. Daha sağlıklı saçlar sağlıklı beslenmek ve vitamin tüketimine özen göstermek gerekmektedir.  Özellikle B12 vitamini ve omega-3 saçların daha sağlıklı uzamasına yardımcı olacaktır. Tabii ki ihtiyaçları olan ilgiyi, yani saç bakımını da yaparsak hızlı saç uzatmak hiç de zor değildir. Restorex şampuan, saçınıza ihtiyacı olan bakımı yaparken, onu ihtiyacı olan vitaminlerle besleyerek saç dökülmesi gibi sorunların önüne geçiyor ve sağlıklı saç uzatmanıza yardımcı oluyor.

Hızlı Saç Uzatmak İsteyenler İçin Ek Tavsiyeler

●    Restorex gibi içeriğinde besleyici ürünler olan şampuan markalarını tercih etmeyi ihmal etmeyin. Saç maskesi ile bakım yapmayı da unutma derim.
●    Sık sık duş almaktan kaçınmalısınız. Tavsiye edilen duş alma rutini haftada 3 gündür. Yoksa saçınızın nem dengesi bozulur, benden söylemesi.
●    Sağlıklı beslenmeyi atlamak olmaz. Bol bol su ve vitamin tüketiyoruz.
●    Saçlarınızı çok sıkı bağlayarak, saç derinizin nefes almasını zorlaştırmamalısınız. Yoksa kuruyan saçlarınızın sağlıklı uzaması pek de mümkün olmaz.