Erkek veya kadın olsun saçlarımızın güzel ve bakımlı olmasını isteriz.  Dikkat çekici saçlara sahip olmak için mutlaka düzenli bakımını sağlamalıyız. Her kişiye göre saç özellikleri,biçimi, duruşu tamamen farklılık göstermektedir. 
Bu nedenden ötürü saç bakımı yaparken saç tipine uygun ve kaliteliürünler tercih edilmelidir. Saçlarımız birçoknedenden ötürü dökülebilir canlılığını yitirebilir, yıpranmalar görülebilir. Bunların önüne geçebilmek ve saçlarımızı daha sağlıklı bir duruma getirmek için saç maskesi en doğru çözüm olacaktır.

Fonex Saç Maskesi Nasıl Kullanılmalı?

Saç maskeleri saçlarınızın nem oranını dengeleyerek daha sağlıklı ve canlı olmalarını sağlamaktadır. Maskeler genel olarak haftada 1 kullanılır. Gerek görülürse bunu 2’ye çıkartabilirsiniz. Günlük yaşamda çok fazla önem veremediğimiz saçlarımız, kirli havadan kaynaklı veya çok fazla boyama fönleme işlemlerinden dolayı yıpranıp kurumaktadır.

Bunun için saçlarınıza en uygun maskeyi tercih etmeniz gerekiyor. Saç maskesiiçin https://www.fonexkozmetik.com/sac-maskesi adresimize girerek saç tipinize ve durumuna göre en uygun maske seçeneklerini inceleyebilirsiniz. Saç maskesinin faydalı olabilmesi için düzenli kullanılması gerekmektedir.