Silgi,  günlük yaşantımızda uçlu kalem ya da kurşun kalem kullanan tüm tüketicilerin  kullanmış olduğu ürünler arasında yer alır silgi modelleri farklı renklerde ve çeşitlerde piyasada oldukça karşımıza çıkan ürünlerdir. İlkokuldan itibaren kullanmış olduğumuz silgi çeşitleri, kokulu, kokusuz, özel tasarım ve standart olarak rahatlıkla bulabileceğiniz ürünlerdir.  

Yapılan bir hatanın düzeltilmesi aynı zamanda yapılan bir çizimin silinmesi için kullanılan silgiler özel tasarımları sayesinde uzun seneler boyunca kullanılabilir. Kurumaz ve yırtılmaz. Kalıplaşmış bir halde ihtiyacın karşılanması için gerekli olan tüm avantajları sağlamaktadır. 

Silgi Çeşitleri Nelerdir?

Kullanım yerine bağlı olacak şekilde defterlerde,  kitaplarda  ve tahta yüzeylerde kullanılmak üzere çeşitlendirilen silgiler, farklı renklerde ve boylarda rahatlıkla bulabileceğimiz ürünlerdir.  Piyasa içerisinde çok uygun fiyatlara satılmaktadır.  Özellikle faber castell modelleri  daha kaliteli olduğundan ve silme işlemine daha çabuk gerçekleştirildiğinden dolayı diğer ürünlere oranla biraz daha pahalı satılmaktadır.  

İhtiyacınız olan tüm silgi modellerine ulaşabilmek için https://www.hobi24.com/silgi internet adresini tıklayabilir yüzlerce ürün arasından dilediğinizi Tercih edebilirsiniz.