Sevdiklerinizin özel hissetmesi için hediye edebileceğiniz en güzel parçalardan biri pırlanta yüzüklerdir. Pırlanta yüzükler, nesiller boyu aktarılabilecek en güzel aile yadigârları olarak yerini almaya başlamıştır. Böylesine bir miras bırakmak isteyenlerin ilk öncelikle göz önünde bulundurması gereken kriterlerden biri de Craft Pırlanta kalitesinde ürünlerin tercihi olmalıdır. Craft Pırlanta, uluslararası sertifikası ile ürünlerinin kalitesini ve güvenirliğini gözler önüne sermektedir. Craft Pırlanta, günümüz modasına en uygun tasarımları ile ürettiği pırlanta yüzükleri, her tarza ve her bütçeye uygun olması için geliştirmektedir. Ulaşılabilir olmak Craft Pırlanta için son derece önemlidir. Bu sebeple de her bütçeye uygun olarak ürün yelpazesini genişletmiştir. Yirmi yıllık tecrübesi ile durmadan ilerleyen Craft Pırlanta, her zaman özgün ve nadide modeller ile adından söz ettirmektedir. 

Parıltının en güzel hali: Baget pırlanta 

Son zamanların en çok rağbet gören modelleri arasında yer alan ve Craft Pırlanta ürün yelpazesi içerisinde de en çok tercih edilen modellerden biri olan baget pırlanta yüzükler, standart pırlanta yüzüklerden farklı kesim tarzı ile göz kamaştırmaktadır. Özel kesim tekniği sayesinde ışıl ışıl parlayan baget pırlanta yüzükler, dikdörtgen ve prizmatik bir biçime sahiptir. Kesim tekniği ile ışığı en güzel yansıtan pırlanta yüzüklerden biri olan baget pırlanta yüzük, geniş yüzeyi ile de son derece ihtişamlı bir görüntüye sahiptir. Özel günlerin en çok tercih edilen modelleri arasında yer alan baget pırlanta yüzükler, zarif parmaklarda ışıldamayı beklemektedir.

Zarafetin en güzel hali: Tektaş 

Evlilik tekliflerinin ve özek günlerin yıllardan beri en çok tercih edilen modeli tektaş pırlanta yüzüklerdir. Tektaş pırlanta yüzükler, şıklığı ve zarif görüntüsü ile klasikleşen bir tasarıma sahiptir. Tektaş pırlanta yüzükler tek bir pırlanta halinde tasarlanmış olup, her ortama ve her tarza uyumu ile zamanın ötesinde bir modeldir. Yıllar boyu güvenle taşıyabilmeniz için tasarlanan tektaş pırlanta yüzükler Craft Pırlanta güvencesi ile özel anlarınızı taçlandırmaktadır. Nesiller boyu taşınabilir kalitede ürünler tasarlayan Craft Pırlanta, sadelik ve zarafetin bir araya geldiği tektaş pırlanta yüzükleri de ileride aile yadigârı olarak miras bırakabileceğinizin güvencesini vermektedir.

Minik dokunuşlarla parlayın

,Craft Pırlanta, baget ve tektaş pırlanta yüzüklerinin yanında, geniş ürün yelpazesi ile de her ortamda şıklığını konuşturmak isteyenler için birbirinden eşsiz modelleri bulunmaktadır. Craft Pırlanta baget ve tektaş pırlanta yüzüklerin yanında, beştaş, tamtur, hediyelik altın ve pırlanta modelleri ile farklı modeller denemek isteyenleri beklemektedir. Pırlanta yüzük modellerinin dışında, pırlanta kolye, bileklik, küpe, bilezik ve bileklik gibi ürünleri ile zarif modelleri bulunmaktadır. Doğum günü, nişan, mezuniyet gibi özel günleri taçlandırmak isteyenler için her tarza ve her bütçeye göre pırlantalar Craft Pırlanta modelleri içerisinde yerini almıştır. Her geçen gün koleksiyonuna bir yeni seri ekleyen Craft Pırlanta, son tasarımı Pure Koleksiyonu ile birbirinden eşsiz kolye tasarımları ile tarzını yansıtmak isteyenleri beklemektedir. Uzun yıllardır sektörün içinde yer alan https://www.craftpirlanta.com/ , kaliteli ve özgün tasarımlı pırlanta modellerini herkes için ulaşılabilir olmasını amaç edinerek bu zamana kadar gelmiştir.