Welldermo markası, sağlık ve eczacılık alanın 30 yılı aşkın tecrübeyi geçmişten geleceğe taşıyarak, dinamik ve çağdaş bir bakış açısıyla sağlık ve güzellik gibi alanları sentezleyerek sizlere artı değer katmak amacıyla kurulmuş bir eczacı girişimdir. 

Pek çok farklı dünya markasının yer aldığı girişim sayesinde siz de kaliteli kozmetik ürünleri dilerseniz set halinde dilerseniz de ayrı ayrı alabilir ve kullanabilirsiniz. Welldermo markası ile sizler yüz, vücut, güneş, makyaj, anne – bebek, vitamin, erkek, saç ve kişisel bakım kategorilerinde yer alan pek çok ürüne ulaşabilirsiniz. 

Welldermo İle Siz En Güzelisiniz!

Welldermo Avene, Bioderma, Caudalie, Darphin, Dermalogica, Ducray, La Roche-Posay, Lierac, Murad, Nuxe, Vichy, Klorane, Phyto, Jane İredale, Mustela, Vitabiotics, Voonka, Bioxcin, Nutraxin, Skinceuticals, Esthederm, Decottopia, CeraVe gibi pek çok markayı bünyesinde barındırmakta ve tüm bu markalara ait kaliteli dermokozmetik ürünleri sizlerin beğenisine sunmaktadır.

Welldermo içerisinde yer alan ürünler sayesinde yüz bakımından cilt bakımına, makyaj malzemelerinden erkek bakım ürünlerine, saç bakım ürünlerinden anne – bebek ürünlerine, kişisel bakım ürünlerinden güneş bakım ürünlerine kadar pek çok ürün çeşidi bulabilir ve dilediğiniz ürünü satın alabilirsiniz. Merak ettiğiniz ürünler hakkında iletişim numaraları üzerinden iletişime geçebilir ve öğrenmek istediğiniz tüm detayları sorabilir, öğrenebilir ve memnun olacağınız bir alışveriş gerçekleştirebilirsiniz.

Siz de welldermo sitesinde yer alan ürünlerin tamamına https://www.welldermo.com adresini ziyaret edebilir ve ürünleri inceleyebilirsiniz.