Seyitgazi Belediye Başkanı Uğur Tepe, hasat zamanından önce tarla yollarının açılmasını sağlayarak Seyitgazili çiftçilere destek oluyor. Büyükşehir Belediyesi Yol İşleri Daire Başkanlığı ekipleri ile Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ortaklaşa belirlediği program dâhilinde mahallelerimizde, üreticilerin işini kolaylaştırmak adına tarla yolu açma çalışmaları aralıksız sürdürüyor.

Çiftçilerin daima yanında olduğunu belirten Seyitgazi Belediye Başkanı Uğur Tepe, “Emek, hayattaki en yüce değerlerden biridir. Emeğini alın teriyle yoğuran çiftçilerimizin daima yanında oluyor, tarlalarına giderken yaşadıkları zorlukları ortadan kaldırmak için çalışıyoruz. Hasat zamanından önce başlattığımız yoğun çalışmalarla tarla yollarını açıyor, çiftçilerimizin yıl içerisinde büyük emekler vererek ortaya çıkardıkları ürünlerine ulaşmalarını sağlıyoruz. Tarla yolları tarım makinelerinin kullanımına uygun hale gelirken, hasadın zamanında ve nakliyesinin sorunsuz şekilde yapılması ile ürün zayiatının en aza indirgenmesi sağlanmış oluyor. Tüm çiftçilerimizin hasadı bol, verimli ve bereketli olsun” dedi.

Başkan Tepe, başta Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen olmak üzere, Büyükşehir Belediyesi Yol İşleri Daire Başkanlığına ve personeline, verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti.