Futbol oynamayı seven gençler Başkan’dan futbol sahasının iyileştirilmesini ve futbol topu talebinde bulundu. Çocukların isteklerini dinleyen Tepe, yaz ve kış döneminde istedikleri kursların neler olduğunu sordu. Açılacak kurslar ile ilgili bilgiler verdi. 

Alacakları eğitimlerin onlar için çok değerli olduğunu belirten Uğur Tepe "Geleceğin doktorları, mühendisleri, avukatları, yöneticileri, müdürleri, sanatçıları, sporcuları sizler olacaksınız. Aldığınız ve alacağınız eğitimler önce sizler için sonra Milletimiz için çok değerli. Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de söylediği gibi; 'Bugünün küçükleri yarının büyükleridir.' Evlatlarımız bugün ziyaretime gelerek beni çok mutlu ettiler. Her yaş grubuna kapımız her zaman açık. İstedikleri futbol toplarını en kısa zamanda kendilerine teslim edeceğiz. Spor aşkınız hiç solmasın çocuklar, iyi ki varsınız!’ dedi.

Başkan Uğur Tepe’den çok memnun olduklarını belirten çocuklar, hatıra fotoğrafı çektirdiler ve teşekkürlerini ilettiler. Aynı zamanda Başkan Tepe’den organize ettikleri bir futbol müsabakasına katılım sözü de aldılar.