Seyitgazi Belediye Başkanı Uğur Tepe, Değişören Muhtarı Selami Özdemir ve Yenikent Muhtarı Mesut Özkurt yapılan çalışmaları yerinde inceledi. 

Değişören Muhtarı Özdemir "Kış aylarında Değişören-Yenikent arasındaki bu yolda kalan çok sayıda araç oluyordu. Sürekli olarak traktörler ile yolda kalan araçları çekmeye gidiyorduk. Hatta en son elektrik trafolarını yapan firmayı kurtarmaya gitmiştik. İnşallah yapılan bu çalışmalardan sonra yolda kalan araç olmayacak. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Yılmaz Büyükerşen'e ve Seyitgazi Belediye Bakanımız Sayın Uğur Tepe'ye teşekkür ederiz" şeklinde konuştu. 

Yenikent Muhtarı Özkurt ise "Yenikent ve Değişören arasındaki bağlantı yolu olan bu yol iki mahalle için de büyük kolaylık sağlayacak. Gerek bizlerin ulaşımı açısından gerekse çiftçilerimizin tarlalarına ulaşımı açısından rahatlık yaşatacak. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz" diye konuştu. 

Çalışmalarla ilgili bilgi veren Seyitgazi Belediye Başkanı Uğur Tepe de "Yenikent-Değişören arasındaki toplamda 7 kilometrelik bağlantı yolu dolgu malzemesi ile tarla seviyelerine yükseltiliyor. Böylelikle bu yolu kullanmakta olan halkımız bu yıl itibariyle rahatlayacak. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa yapılan çalışmalar sonucu birçok sorun anında çözüme kavuşuyor. Seçim zamanında söz verdiğimiz gibi, taleplerinizi bir bir yerine getirmeye devam ediyoruz ve edeceğiz. Desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Yılmaz Büyükerşen'e ve ekibine bir kez daha teşekkür ederiz" şeklinde konuştu.