Eskişehir Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere ilçe belediyelerinde bir dizi ziyaretlerde bulunan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mahalli İdareler Koordinatörü Bülent Akköse ve Yardımcısı Mustafa Yılmaz Seyitgazi Belediyesinde Başkan Uğur Tepe ile bir araya gelerek çalışmalar hakkında bilgiler aldılar.

İlk olarak makam ziyareti gerçekleştiren Akköse ve Yılmaz Başkan Tepe ile sohbet ederek belediyenin faaliyetleri hakkında bilgi aldılar.

Yeni projeler üzerine fikir alışverişinde de bulunan Akköse, “Sizlere İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımızın selamları ile geldik. İlçenizdeki gelişmeleri yakından takip etmek adına sürdürmek ve mega şehir olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile birlikte yapılabilecek faaliyetler hakkında bilgi edinmek istedik” diye konuştu.

Belediyenin faaliyetleri ve yatırımları hakkında bilgilendirmelerde bulunan Başkan Uğur Tepe ise; “Biz de Sayın İmamoğlu’nu yakından takip ediyor ve ilk günkü heyecanla çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Birçok konuda benzer yönlerimiz bulunuyor. Biz bir ilçe belediyesi olmamıza karşın tarihimize baktığımızda Seyitgazi’nin, İstanbul’a açılan önemli bir kapı olduğuna inanıyoruz. Bugünlere birçok engeli aşarak geldik. İlçemizde gelinen son noktada yatırımlar konusunda önemli adımlar atmaya hazırlanıyoruz. Özellikle Eskişehir Büyükşehir belediye Başkanımız Sayın Yılmaz Büyükerşen ile birlikte önemli ölçüde yenilikler sağlıyoruz. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu’nun çalışmalarını da yakından takip ediyoruz. Birlikte birçok zorluğun da üstesinden geleceğimizi düşünmekteyiz. Sizlere de nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.