Seyitgazi Belediye Başkanı Uğur Tepe, Çiftçi Malları Koruma Başkanı Mehmet Ali Karabulut ve bölge çiftçilerinden Hüseyin Şen geçtiğimiz hafta sonu Avdan mevkiindeki arazi yollarının açılması çalışmalarını yerinde inceledi. 

Seyitgazi’deki arazi yollarının önemli bir kısmının bulunduğu Avdan mevkiinde ekipler 2 hafta süre ile yoğun bir çalışma gerçekleştirdi. Çalışmaların sonucunda bölgede arazileri olan çiftçilerin büyük bir rahatlama yaşayacakları ifade edildi. 

Yapılan planlamaların son durağı olan Avdan mevkiinden sonra kış mevsimi sebebiyle araçların gerekli bakımları yapılacağı ve kalan arazi yolları için önümüzdeki aylarda çalışmaların planlanmaya devam edileceği kaydedildi. 

Konuyla ilgili Seyitgazi Belediye Başkanı Uğur Tepe "Hava şartları el verdiği sürece tüm ekiplerimiz sahada tüm gücüyle çalışıyor ve siz kıymetli hemşerilerimizin mağduriyet yaşamaması için gerekli çalışmaları gerçekleştiriyorlar. Bizler de sahadaki arkadaşlarımızı sık sık ziyaret ediyor sorunları yerinde tespit ederek çözüme kavuşturmak için çalışıyoruz. Tüm halkımıza hayırlı olsun" şeklinde konuştu.