BBP Eskişehir İl Başkanı Nurettin Aktepe beraberinde İl Başkan yardımcıları İbrahim Hüsrev Destici, Kasım Damlar, İl Sekreteri Emre Bakırel, İl Disiplin Kurulu Başkanı Halil Nural Destici , BBP Sivrihisar İlçe Başkanı Engin Üreyen, BBP Odunpazarı İlçe Başkanı Şaban Bozbal, BBP Odunpazarı ilçe Sekreteri Ayhan Adik, BBP Tepebaşı ilçe Başkan Vekili Salim Acabay, Alperen Ocakları Başkan Yardımcısı Batuhan Konuk ile il ve Sivrihisar ilçe yöneticileri ile birlikte Sivrihisar esnafını, Sivrihisar halk pazarını ziyaret ederek Sivrihisarlıların istek talep ve sıkıntılılarını dinledi.

BBP İl Başkanı Nurettin Aktepe, ilçe esnafı ile görüştüklerini ifade ederek, sorunları şu şekilde ifade etti, “İlçe esnafımız, çiftçimiz ile görüştük. İlçe ve köyleri çiftçilik ve hayvancılık ile geçimini sağlıyor. Sivrihisarlılar ilçede çok basit şekilde kurulabilecek kantar, hayvan pazarı, mezbaha ve soğuk hava depoları olmadığından dolayı Sivrihisar yerine başka ilçelere gitmek zorunda kalıyor. Bu sorunlar çözülmeli. Halkımız çözüm istiyor” dedi. 

Sivrihisar halkını dinledikSivrihisar halkının beklentilerini anlatan Aktepe, “Sivrihisar halkı daha çok şehir içinde ki mahallelerde alt yapı  ve üst yapı sorunlarına çözüm istediler. Mahalle konumuna dönüşen köylerde, köyleri ilçeye bağlayan ulaşım yolları ve bazı köy ve meralarda akmayan sularının sıkıntılara sebep olduğunu belirterek çözüm istediler” diye konuştu.

Aktepe, “Sivrihisarlı hemşeherilerimizin sorunlarını dinleyerek not aldık. Birlikte çözüm için gerekli mücadele ve girişimleri yapacağız. Sivrihisar’ı daha ileri taşıyacak projelerimiz var.  Sivrihisar’a hep birlikte sahip çıkacağız.    Göç vermeyi engelleyen göç almayı teşvik eden projelerle bu güzel ilçemizi daha ileri taşıyacağız” diye konuştu.