Ceyhan, “Bu sene biz yatırımlarımıza devam ediyoruz. Sivrihisar’ı Kasım’dan itibaren doğalgaza kavuşturmayı düşünüyoruz. Şu an çalışmalarımız devam ediyor. Uzun bir hattımız var. Çok çok büyük bir aksilik olmazsa 1 Kasım itibariyle doğalgaza kavuşturacağız” diye konuştu.

Keskin’de çalışmalar bitmek üzereSivrihisar dışında farklı ilçelerde de doğalgaz alt yapı çalışmaları gerçekleştirdiklerini belirten Ceyhan, “Yıllardır doğalgaza kavuşmayı bekleyen Keskin bölgemizde şu an çalışmalarımız bitmek üzere. Hat çalışmalarımız devam ediyor. 

ESGAZ abone olunmasını bekliyorESGAZ A.Ş Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Ceyhan, ilçelere doğalgaz hizmetini ulaştırdıklarını ancak hala çoğu kurumun abonelik işlemlerini gerçekleştirmediğini ifade ederek, “Bizim diğer kurumlardan bir isteğimiz var. Biz doğalgazı ilçelerimize getirdik, Alpu, Beylikova, Çifteler, Mahmudiye… Ama birçok devlet kuruluşu hala abone olmadı. Okullar, sağlık ocakları, diğer devletin yan kurumları gibi… Bu konuda sizlerin desteklerinizi bekliyoruz” dedi.