Beylikova’da gerçekleşen teşekkür ve dayanışma yemeğinde Beylikovalı CHP’lilerin yanı sıra çok sayıda ilçe sakini bir araya geldi. 31 Mart seçimlerinde büyük bir özveri ve fedakarlıkla çalışma yürüten ilçe sakinlerine teşekkür edilen yemeğe katılan İl Başkanı Abdülkadir Adar toplumun kucaklaşmasına büyük ihtiyaç duyulduğunu, kavgasız siyasetin önünün açılması için herkesle bir araya geleceklerini söyledi.

31 Mart seçimlerinde başarılı bir sonuç aldıklarını ifade eden Adar, “Beylikova ilçemizde de oldukça önemli bir çalışma dönemi gerçekleştirdiğimizi düşünüyorum. CHP, iktidara doğru yürürken bizlere düşen görev tüm toplumu kucaklamak ve kavgasız siyaset yapmaktır. CHP’nin iktidara giden yol her sokakta, her mahallede ve her ilçede kendimizi doğru şekilde anlatmaktan geçiyor. 31 Mart ve 23 Haziran ruhunu sergilemeye devam ederek, içimizdeki tartışmaları dışarıya yansıtmadan, hesap kitap işine girmeden, birlik ve beraberlik içinde CHP iktidarına giden yolu inşa etmemiz için hepimize büyük görev düşüyor. Toplum CHP’ye büyük sorumluluk yüklüyor, tüm CHP’lilerin bu sorumluluğun bilincinde hareket etmesi gerekiyor. Bu bilinç ve sorumluluk duygusu içinde tüm üyelerimiz ve gönüldaşlarımızla el ele, yan yana iktidara yürüyoruz.” dedi. 

Yemeğe katılan Beylikovalılar ile sohbet eden Adar, ilçenin sorunlarını da dinledi. 

CHP Beylikova İlçe Başkanı Yusuf Baykara ise öncelikli amaçlarının Beylikova’da CHP politikalarını anlatmak olduğunu ifade ederek “Beylikova’da amacımız parti politikalarımızı herkese anlatmak ve herkesle birlikte olmak. CHP iktidarını hep birlikte inşa edeceğiz.” diye konuştu.