Yerel seçimlerle ilgili konuşan Adar, “Göreve atandığımız ilk günden bu yana partimize gösterilen ilgi bizleri yüreklendiriyor. 31 Mart seçimleri yerel seçimler ama yerel seçimlerin bir farklılığı var, siz orada başarabildiğiniz şeylerin Türkiye geneline işaretini verirsiniz. Yani sizin orada seçmiş olduğunuz belediye başkanlarının başarılı çalışmaları sizin partinize artı değer olarak dönecektir. Onun için tüm partili arkadaşlarıma bu disipline uymalarını ve bu disiplin çerçevesinde kendilerine verilen görev, CHP’ye bugüne kadar oy vermeyen insanları CHP’ye oy vermelerini temin etmektir. Biz bunları insanları ikna ederek neden CHP’ye oy vermesi gerektiğini anlatarak yapacağız. Özellikle Eskişehir’de başarılı olacağımız ümidini taşımamızın nedeni büyükşehirde dört dönemdir Sayın Yılmaz Büyükerşen tarafından yönetilen bir belediyenin yapmış olduğu ve sadece Eskişehir’de değil Türkiye ve yurt dışına taşan ünün ve yapılan hizmetlerin değeri var. Dünya şehircilik yarışmasında Eskişehir finale kaldı. Bu son derece önemli. Kentin artık ulusal hale geldiğinin en somut örneğidir” diye konuştu.

''Beton yığını haline geldi''Demiryolunun yer altına alınması ile ilgili konuşan Adar, “Eskişehir’de uzunca yıllar polemik konusu oldu. Tren hattının yer altına alınması konusu vardı. Devlet Demir Yolları ısrarla ben onaracağım benim mülkiyetimde dedi ve Eskişehir Büyükşehir Belediyesine vermedi. Eğer vermiş olsaydı oradaki düzenleme kentin trafiğini rahatlatma yönünden çok büyük bir fayda sağlayacaktı hem de Eskişehirlilerin yaya trafiği olarak gezebileceği bir alan yaratılacaktı. Bugün ne oldu orası beton yığını haline getirildi. Tesis yapıldı tesisin üzerinde bir takım sanat eserleri yapıldı. Ama onları korumasını bile beceremedikleri için bugün onları kaldırdılar ve beton döktüler, tamamen beton yığını haline getirdiler. Böylesi bir düşünce Eskişehir Büyükşehir Belediyesini yönetmeye talipse vay Eskişehir’in haline diyorum. Eskişehir’de bugüne kadar yapılan güzel şeyler demek ki birer birer yok edilecek. Onun için partili arkadaşlarım önümüzdeki seçimlerde her yurttaşımıza önemli görevler düşüyor” dedi. 

''Belediyeleri alacağız'': CHP pazar toplantısına katılan Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, “Tepebaşı Belediyesi olarak, çalışmalarımız ile bilgilendirmeler yapıyoruz. Mahallelere gittiğimizde elimizde aklımızda bir takım konuların hazır olması gerekiyor. Seçim atmosferinde eleştiri yerine yapacağımız işleri anlatmak iyi oluyor. Kazandığım en büyük şey bu, eleştiriyi bırakmak sadece yapacaklarımı anlatmak. Kimseyi kızdırmadan hakaret etmeden bu konuşmalarımızı sürdürmemiz lazım. Eğer birbirimize hakaret edersek kavga ederiz tartışma çıkar. Siyasetçinin çok sabırlı olması lazım. Her dedikoduya inanmayın. Bizler dünyaya örnek olacak projeler yaptık. Bugün gelen ödüller bunun karşılığıdır. Durup dururken kimse kimseye ne para ne ödül verir. Eğer biz dolu dolu alana inersek hiç kimse bizimle baş edemez ve çatır çatır üç belediye ve kırsalda da altı belediyeyi kazanırız. Yeter ki doğru yolda yürüyelim. Artık insanlar kavgadan bıktılar” diye konuştu.