Eskişehir milletvekilleri Nabi Avcı, Harun Karacan ve Emine Nur Günay ile birlikte İl Başkanı Zihni Çalışkan ve Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Burhan Sakallı, AK Parti Genel Merkezi'ne 14 ilçe belediyesi için başkan adayı konusunda isim önerisinde bulunmuşlardı. Böylece partide artık adayların netleştirilmesi için son düzlüğe girildi. 

KAYNARCA HER AN...: Temayülden bu yana geçen tüm araştırmalar, anketler, kamuoyu yoklamaları ve çalışmalardan sonra Odunpazarı ve Tepebaşı Belediye Başkan adaylarının hangi isimler olacağı netleşmeye başladı. Eskişehir Ekspres'in AK Parti'ye yakın kaynaklardan elde ettiği bilgiye göre Tepebaşı İlçe Başkanı İbrahim Yılmaz Kaynarca'nın ismi Tepebaşı Belediye Başkan adaylığına şu an için en yakın isim. 

TEPEBAŞI VE ODUNPAZARI: Aday adaylığını daha önce açıklayan iş adamı Ahmet Sivri'nin de aynı şekilde başkan adaylığına yakın en güçlü isimlerden olduğu öğrenildi. Kaynarca son gelişmelerden sonra İlçe Başkanlığı görevinden istifa etti. Odunpazarı Belediye Başkan adaylığındaki tartışmasız en güçlü isim olan Volkan Doğan'ın da aynı şekilde AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanlığı görevinden her an istifa edeceği gelen bilgiler arasında. ESKİŞEHİR EKSPRES