AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan "Dört ayı aşan bir süre içersinde Eskişehir’de seçimleri kazanmak için çalıştık. Büyükşehir ve bazı belediyeleri kaybettik. Bu süreçte başta adaylarımıza, teşkilatlarımıza, basın mensuplarına teşekkür ediyorum. Seçmenimiz iradesini belirtti, tercihlerini ortaya koydu. Bundan sonraki süreçte yine kazanmak adına çalışmaya devam edeceğiz" dedi. 

Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Hasan Tuç ise sonuçların hayırlı olması dileğinde bulunarak "Bizi yalnız bırakmayan bakan, vekillerimiz, il ilçe başkanlarımıza şükranlarımı sunuyorum. İyi oylar aldık, bu oyları veren halkımıza teşekkür ediyorum, hizmet yolculuğumuz bitmeyecek. Eskişehir’e hizmet etmeye devam edeceğiz. Şehre AK Parti ciddi hizmetler getirdi. Biz elimizden geleni yaptık, takdir halkındır" diye konuştu. 

Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Volkan Doğan da güzel bir seçim dönemi geçirdiklerini ifade ederek "Milletimiz kararını verdi, hizmetlerimiz devam edecek. Bundan sonra da yolumuza devam edeceğiz. Biz henüz yolun başındayız bu marotonu sürdüreceğiz. Oy veren vermeyen herkese şükranlarımızı sunuyorum" dedi.

"Halkımız bize mesaj verdiği kadar rakibimize de mesaj verdi" diyen Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhan Sakallı ise "Uzun bir seçim kampanyası sonuçlandı, vatandaşlarımız tercihlerini dün gerçekleştirdiler. Bize gönül destek veren tüm teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Eskişehir’deki tüm seçmenlerimize teşekkür ediyorum. Bize oy vermeyenlere de teşekkür ediyorum. Halkımız bize mesaj verdiği kadar rakibimize de mesaj verdi. Rakibimiz de bu sonuçlardan bir kritik yapar diye düşünüyorum. Birbirine son derece yakın bir tablo çıktı. Ancak sayın rakibimiz kazanmış oldu. Dün akşam kampanya bitti ama yarış burada bitmedi. Daha çok gayret etmeye devam edeceğiz. Eskişehir’in önemli sorunlarını gündeme getirdik bundan sonra da devam edeceğiz. Başta Büyükerşen ve kazanan diğer başkanları kutluyorum" ifadelerini kullandı. 

Eskişehir ve tüm ilçelerin seçim sonuçları için tıklayın...