Odunpazarı Belediyesi tarafından yapılan harcamaları eleştiren Doğan, “Yaptığı ortada somut olarak bir köprü, iki tane park var. Vatandaşın önceliğini öngörmeyen betondan bir köprü 20 milyon. ‘Sonra Volkan Doğan çıkıyor, yanına da MHP’li dostlarını alıyor, ben asfalt ve kaldırım parasını iade edeceğim’ diyor, ‘nasıl iade edeceksin’ diyorlar. Bırak parayı iade etmeyi ‘tüm sokakları pırıl pırıl yapacağım’ diyorum. Üstüne üstlükte bir kuruş para almayacağım vatandaştan. Rakam ortada, harcanan ortada. Harcanan paraları görüyorum, bu kadar basit. Amacımız bizim gibi yeni nesil gençlere yakışan çözüm odaklı çalışmalar ve aynı parayla daha büyük işler yapmaktır. Odunpazarı’nı çok daha yaşanabilir bir hale getirmeyi hedefliyoruz” dedi. 

"Topu TOKİ’ye atıyor": Doğan, Odunpazarı'nda ciddi anlamda imar ve dönüşüm problemlerinin olduğunu ifade ederek “Bunların tamamı ile ilgili resmen milletle alay edercesine geçtiğimiz haftalarda gündeme getirdi ve ‘TOKİ’ye gittim projede açık buldum katları artırdım’ dedi. Kimi kandırıyorsun. Diyoruz ki yetki sende, ama topu TOKİ’ye atıyor. Kendi beyanatı var, ‘TOKİ’yi asla buraya sokmayacağım’ diye. Daha önce bunu diyor. Geçtiğimiz hafta da ‘Müjde katları artırıyoruz’ diyor. Beş senedir neredeydin? Sen zamanında yerinde bu işleri yapmadın” diye konuştu. 

"Yatırımlarımızın önünde selfie yapıp algı oluşturuyorlar": Sultandere’de yapmış oldukları çalışma ile ilgili de konuşan Doğan, “Sultandere’ye gittik, muhtar yalvarıyor, her yer çamur. Sultandere çamurdan geçilmiyor. Arkadaşlar açılışlar yapıyorlar, Cumhuriyet Parkı, müzeler, bana işportacı diyen arkadaşlar selfie çekiyorlar. Bunları biz yaptık diye propaganda yapıyorlar. Volkan Doğan geliyor, beş senedir yapmadığınız sokakların taşını döşüyor, giyiyor çizmeleri, taşı döşüyorum fotoğraf çektiriyorum, dediğimde ‘devletin imkanlarını kullanıyor’ diyorlar. Siz ne yapıyorsunuz, siz babanızın parasını mı harcıyorsunuz? Sen de vatandaşın vergisi ile yapıyorsun. Stat yapıyoruz gidiyorsun, büyükşehir belediyesi 20 metrelik peyzaj yapıyor fotoğraf çektiriyor, ‘stat hayırlı olsun’ diye algı oluşturuyor. Hükümet nerede bir icraat yapsa hemen bir algı. Şehir Hastanesi aynı şekilde. Vatandaş zannediyor ki bunlar yapıyor. Biz yaptıklarımızı anlatmazsak onlar gidiyor fotoğraf çektiriyor. Ben de yaptığımın reklamını yapmak zorundayım tabi. Ben bunları anlatacağım. Hakkı hukuku gerçek sahiplerine iade edeceğiz” dedi. 

"Odunpazarı’nı kurtaracağız": MHP Odunpazarı İlçe Başkanı Mustafa Komar ise, ziyarette yaptığı konuşmada, “Biz artık bir bütün olduk. Partimizin birleşmesi şöyle oldu, biz de bir belediye fazla ya da az, üç milletvekili fazla olsa, eksik olsa ne olur. Biz böyle düşünüyoruz. Amaç, davamızı devam ettirmek ve ülkemiz. Türkiye mozaiğini getirip Odunpazarı’na koyacağız ve Odunpazarı’nı kurtaracağız. Türkiye’ye nasıl el attıysak Odunpazarı’na da böyle el atıyoruz” diye konuştu. 

"Projelerimiz cebimizde": AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Nuri Kahya da, “Tüm teşkilatımız ile birlik beraberlik altında çalışıyoruz. MHP’li dostlarımızla güzel bir ruh yakaladık. Türkiye’ye örnek olacak bir birlik beraberlik görüntüsü var şehrimizde. Her mahalleye göre projelerimiz var. ‘Odunpazarı daha iyisini hak ediyor’dan yola çıkarak daha iyisini yapmak için varız diyoruz. Projelerimiz cebimizde hazır. Cumhur İttifakı ile Odunpazarı’nı birlikte yöneteceğiz” dedi.

"Herkes safını belirledi": MHP Kurtuluş Mahalle Sorumlusu Seyfi Çekiç, “Cumhur İttifakının kuruluş amacı, milletin beka meselesi ve herkes saflarını belirledi. Şu ortam memleketin beka meselesidir. Yerel seçimlerde de aynı birlikteliğimiz devam edecek” ifadelerini kullandı.