Mihalıççıklılar Derneği tarafından organize edilen kahvaltı programında Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Burhan Sakallı ve Odunpazarı Belediye Başkan adayı Volkan Doğan Mihalıççıklılarla buluştu. Kahvaltıya Mihalıççıklı iş insanları, bürokratlar, yöneticiler, STK yöneticileri de katıldı. Mihalıççıklılar Derneği Başkanı Cemalettin Ürgüp, Sakallı ve Doğan'a yerel seçimlerde başarılar diledi.

Cumuhr İttifakı Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Volkan Doğan, Malıç lobisi olarak adlandıran oluşumun, aslında Malıçlının her birinin ne kadar güçlü ve etkin olduğunu gösterdiğine işaret etti. Doğan, Malıçlıların, şehrin ve ülkenin yönetimine yön veren insanlar olduğunu, kendisinin anne tarafından Dağcı köylü olduğunu belirterek, "Bu genç Malıçlı genç kardeşiniz gece gündüz koşturarak Malıçlıların vizyonunu Odunpazarı'nda gösterecek" diye konuştu. 

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhan Sakallı da "Mihalıççık ve Mihalıççıklı olunca gerisinin teferruat olduğu öğreten rahmetli Selami Vardar'ı rahmet ve minnetle anıyoruz" dedi. Vardar'ın kendisine oy veren vermeyen herkesin belediye başkanı olduğunu söyleyen Sakallı "Kendisi duayenimiz, rehberimiz, rol modelimiz. Şimdi Selami ağabeyin iki dönem yaptığı belediye başkanlığından sonra yeniden Mihalıççıklılar ve Eskişehirliler için böyle bir başarı hikayesi yazmanın vakti geldi. El birliğiyle, dil birliğiyle, gönül birliğiyle, Mihalıççıklılık ekseninde, yeni bir yolculuğa çıkıyoruz. Çıktığımız bu yolda Mihalıççıklı hemşehrilerimizi bizi yalnız bırakmayacağı düşünüyoruz. Önce Alpu, sonra Mihalıççık yolunun yapılması için çabalayacağız. Yörenin kalkınması ve istidahmının artırılması için çalışacağız" dedi.