Türkiye’den ve çeşitli ülkelerden 35 sanatçının katıldığı ve Han İlçesi’ne renk katan sanat etkinlikte Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir Milletvekili Dr. Jale Nur Süllü, sanatçıların eserlerini inceledi, Hanlı kadınlarla sohbet etti.

Ayrıca Han Belediyesi’nin yeni hizmet binası ve sosyal tesislerinin de açılışının gerçekleştiği etkinlik ile ilgili olarak Süllü şunları söyledi:

“Han Belediyesi tarafından düzenlenen 4. Uluslararası Han’da Dostluk ve Sanat Sempozyumu ilçemize her yıl yeni bir soluk ve hareket getiriyor. Çeşitli ülkelerden ve ülkemizden sanatçılarımızın eserlerini görme fırsatımız oldu. Han’da çocuklarımızın bu kültürlerle ve sanatla olan etkileşimi bizleri ayrıca mutlu etti. 

Cumhuriyet Halk Partili belediye başkanlarımızın elinin değdiği her yerde yaşam değişiyor. Han Belediye Başkanımız Sayın Erdal Şanlı da bu değişim için özveri ile çalışarak ilçeyi bugünlere getirdi. Etkinliğin turizme ve ekonomiye katkısı da önemli noktalardan; stantlarda Hanlı kadınlar kendi doğal ürünlerini sergileme ve satışını gerçekleştirme fırsatı buluyor. Bu başarılı etkinlik her yönü ile ilçeyi sadece ülkemize değil dünya’ya da tanıtıyor. Bugün ayrıca Han Belediyemizin yeni hizmet binasını ve sosyal tesislerinin açılışını gerçekleştirdik. Han ilçe meydanı da yakında tamamlanmak üzere. Bu başarılara imza atan Han Belediye Başkanımız Sayın Erdal Şanlı’yı, 4. Uluslararası Han’da Dostluk ve Sanat Sempozyumu’nun gerçekleşmesinde emeği geçen Rekreasyon Derneği Başkanı Sayın Pervin Bülbül’ü ve İl Temsilcisi Seran Tepeoğlu’nu kutluyorum. Ayrıca Han Belediyemizin yanında olarak dayanışma örneği gösteren Büyükşehir, Tepebaşı ve Odunpazarı Belediyelerimize de teşekkür ediyorum”