İlçe Başkanlığında bir araya gelen üyeler ve ilçe yönetimi gündemle ilgili istişarelerde bulundu. Burada bir konuşma yapan BBP Odunpazarı İlçe Başkanı Şaban Bozbal, parti ve İlçe Teşkilatı çalışmaları ve yaklaşan yerel seçimler ile ilgili bilgilendirme yaparak "Her birimiz yaşadığımız çevrede imrenilecek insanlar haline geldiğimizde,insanları sözümüzle değil özümüzle kazandığımızda Allah'ın lütfuna mazhar oluruz." dedi.

"Birlik ve kardeşlik şartımızdır. Şimdi daha çok insan,daha iyi anlamalı bizi." diyen Başkan Bozbal, şöyle devam etti: Dün söylediğimiz doğruları,şimdi daha iyi,daha çabuk,daha yoğun anlaşılacak şekilde söylemeliyiz.Biz ki,bu ülkenin insanını çok sevdiğimiz için Türk Milliyetçileri diye sevdamızı haykırıyoruz.Türk Milliyetçisi,hem gururlu,hem şuurlu, hem de nurlu olmalıdır. BBP, sadece Türk Milliyetçisinin değil, bütün Türk milletinin partisidir. Çünkü bütün Türk insanı,temelde ve özde bizim gibidir,bizdendir,bizimledir. Yeter ki insanlar başkalarının tarifleriyle hakkımızda hüküm biçmesin. Bizi bizim ağzımızdan,bizim şahsımızdan tanısın.Bu çevrelere karşı bile sabırlı ve ısrarlı bir anlayış takip etmek durumundayız.Biz Muhsini duruşa sahip bireyleriz.Biz siyaseti bir fazilet mücadelesi olarak görüyoruz.'Kim daha Müslüman?' yarışını bırakalım, 'İslamiyeti kim temsil ediyor?' gibi bir hatadan uzak duralım. Gönlümüzle, yüreğimizle,bileğimizle bize sahip çıkan milletimize bir gelecek kuralım. Yıkmak kolay,yapmak zordur.Yapıcı olalım.Geçmiş bizim şahsiyetimizdir. Geçmişimizden,geleceğimiz için güç alalım. Bizi burada bulunduğumuz arkadaşlarla yan yana görmekten rahatsız olanlar elbette olacaktır.Aynı kıbleye,aynı Bayrağa,aynı Vatana sahip olduğumuz insanlarla siyaset yapmamızdan daha tabii,daha güzel ne olabilir.

İnanç güçtür.En büyük güçtür. İnancımızdan aldığımız güç ve gayret bizi zafere ulaştıracaktır. 'Ben' egosundan uzak,'biz' olmanın verdiği gururla,Teşkilat olarak Odunpazarı ilçemizde insan ayağının bastığı her yerde olabilmenin verdiği şevk ve halkımızın teveccühleri ile Mart 2019 yerel seçimlerinde Odunpazarı nı layık olduğu yere getirmek için hizmette biz varız.Artık, Odunpazarı kazanmalı. Hep birlikte daha çok çalışacağız. Biz, insanların inançlarının en büyük iktidar olmasını sağlamak için siyaset yapmak gerektiğine inanıyoruz. Siyaset bizim için kötülükleri hayattan söküp atmak,insan fıtratına uygun iyiyi ve güzeli yerine koymaktır. Siyasal iktidarsan önce,milletimizin kaderine sahip çıkmak istiyorsak sosyal iktidarı kurmalıyız.