Odunpazarı teşkilatı meclisteki makamında Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici'ye bugüne kadarki çalışmaları, bundan sonraki yol haritası hakkında bilgiler vererek, Destici'den öneri ve görüşlerini aldı. Yönetimin tek tek görüşlerini dinleyen Destici gündeme dair teşkilatı bilgilendirdi. 

BBP Odunpazarı İlçe Başkanı Şaban Bozbal, Ankara dönüşü yaptığı yazılı açıklamada "İlçe Teşkilatımızla yaptığımız Ankara ziyaretlerimizde, Genel Başkanımızı Meclisteki makamında ziyaret ederek, dik durduğu davada daima yanında olduğumuzu göstermek istedik. Sayın Mustafa Destici daima dik durmuş ve doğruya doğru, yanlışa da yanlış diyebilmiş, özü sözü bir, makamının hakkını veren dürüst ve yiğit bir siyasi liderdir. Halkın adamıdır ve heryere ulaşmaya gayret eden Eskişehir, Ülke ve Türk-İslam devletleri sevdalısı büyük bir Alperendir. Hiç bir zaman makam ve mevki, koltuk sevdası olmayan liderimiz bu yüzden her görüş tarafından takdir edilmekte ve sevilmektedir. Biz, Odunpazarı teşkilatı olarak hem tekrar hayırlı olması, hemde hayırlı vazifeler dilemek amacıyla ziyarette bulunduk. Mecliste bizleri ağırlayarak tek tek ilgilendi. Kendisine bir kez daha teşekkür ediyoruz'' dedi.

Ankara'daki temaslarda BBP'nin şehit lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nu Taceddin Dergahı'nda ziyaret ettiklerini söyleyen Bozbal ''Orada dualar ettik ve birliktelik sözü verdik. Hareketimizin kurucu lideri Muhsin Başkandır. Emanetinin sahibi hareketin lideri de Mustafa Destici'dir. Hareket hala dimdik ayaktadır. Mustafa Destici'nin liderliğinde Alperenler ve gönüldaşlarımız bu hareketi sonsuza dek yaşatacaktır'' diye konuştu. 

Yaklaşmakta olan yerel seçimleri de konuştuklarını anlatan Bozbal, ''BBP olarak tüm seçim bölgelerinde her zaman hazırız. Belediye ve meclis üyesi adaylarımızla Eskişehir'imizde Merkez ilçeler de dahil iddialıyız. Az bir oy farkla elde edemediğimiz Sivrihisar ve Günyüzü Belediyeleri olmak üzere, görev yapmaktan onur duyduğum Odunpazarı ilçem dahil bu seçim vatandaşımız Eskişehir'de Büyük Birlik Partisi yönetimiyle buluşacak. Biz hedefimizi belirledik, inandık, hemşehrilerimiz kararını verecek Büyük Birlik diyecek. Seferden mesulüz, zafer Allah'tan'' ifadelerini kullandı.