Odunpazarında "Biz geliyoruz" nidalarıyla mahalle teşkilatlarının atamalarını coşku ve büyük bir hızla sürdüren Büyük Birlik Partisi Odunpazarı ilçe başkanlığı iddialı çalışıyor.Mahalle başkanlarının atamasını,oluşan yönetimle birlikte yaparak adeta mahallelerde de birer teşkilat kuruyor.

İddialı ekipleri bünyesine katan BBP Odunpazarı İlçe başkanlığı Odunpazarını istiyor.Son olarak Gündoğdu mahallesinde boy gösteren BBP mahalle başkanı olarak Gündoğdunun sevilen isimlerinden Hüseyin Güdücü'nün atamasını gerçekleştirdi.

Güdücü, kendisine destek veren mahallelilere teşekkür ederek:"Görev aldığımız bu günden itibaren,partimizin ilkelerine bağlı siyaset yapmaya birliğimiz ve beraberliğimizi güçlendirmek ve milletimizin gönlüne girmeye çalışacağız. Partimizin bayrağını daha da yukarıda dalgalandırmak için çaba harcayacağız. Çalışmalarımızda gayret ve tevazuyu ön planda tutarak yüksek bir potansiyel yakalayacağız. Bu süreçte bizlerden desteğini esirgemeyeceğini bildiğim Gündoğdu mahalle halkımıza,mahalle yöneticilerime,bizlere bu görevi layık gören Odunpazarı İlçe Başkanıma teşekkür ediyorum. Makamlar geçicidir önemli olan hoş bir seda bırakmaktır. Güçlü mahalle güçlü ilçe,güçlü şehir demektir. Güçlü şehir demek güçlü lider demektir. Büyük Birlik Partimize güç vadediyoruz. Allah yardımcımız olsun" dedi.

Mahalle başkanı ve yönetiminin tanıtıldığı programda Her zaman dimdik durarak, devletin, ülkenin ve milletin yanında olduklarını vurgulayan BBP Odunpazarı İlçe Başkanı Abdülcebbar Pektaş "Bundan sonra da inşallah aynı şekilde durmaya devam edeceğiz. Yönetimde sizlerden yetkiyi istiyoruz. İmkanlarımızın el verdiği noktada sonuna kadar sizi destekliyoruz,destekleyeceğiz ve sizlerin hakkını savunacağız. Bu akşam Gündoğdu mahallemiz 7´den 70´e herkes, Büyük Birlik Partisi'ni bağrına bastı. Ana sütü gibi tertemiz Anadolu mayasının, milletimizin yüreğinde makes bulmuş sesidir, nefesidir Büyük Birlik Partisi. Bu sevginin hakkını verebilmek adına bugüne kadar olduğu gibi,bundan sonra da 'saf-temiz-samimi' Anadolu insanımızın mutlu ve müreffeh bir hayat yaşaması için gece-gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Bugünkü programlarımızda bizi yalnız bırakmayan kadınlarımıza,kızlarımıza, gençlerimize ve görevi omuzlarına almış mahalle yönetimine başta Başkan Güdücü olmak üzere gönülden şükranlarımı sunuyorum.Sağolsunlar, varolsunlar. Onların desteği ile büyüyecek ve kazanacağız inşallah.Mahalle teşkilatımıza sonsuz başarı diliyorum.Allah yar ve yardımcıları olsun" diye konuştu.