Eskişehir Ekspres

Başkan Doğan, Yönetim Kurulu üyeleri Gökhan Yıldırım, Tülay Karataş ve Olcay Karaca ile yapılan seçim sonrası Hacı Bektaş-ı Veli Dernek başkanlığı görevini üstlenen Cafer Onası ve yönetimine çalışmalarında başarılar dileyerek, hayırlı olsun dileklerini iletti. 

Başkan Doğan; 'Hacı Bektaş-ı Veli Derneğimiz ile daha iyi bir iletişim biçimi ortaya koyarak bundan sonra beni yönetim kurulu üyelerinizin artı biri olarak görebilirsiniz dedi.

İlçe Başkanı Volkan Doğan sözlerine, “Bütün canlarımıza hizmet etmek bizim boynumuzun borcudur, haklarınızı ve hukuklarınızı korumak ise en öncelikli görevlerimiz arasında olacaktır” diye devam etti. Sonrasında Başkan Doğan, Başkan Onası'ya gerçek adaletin simgesi olan Zülfikar Rozeti hediye etti.

Başkan Onası ise Ak Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan'ın ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Başkan Onası ise ' Hacı Bektaş-ı Veli Derneği olarak Alevi kardeşlerimizi, kültürümüzü, geleneklerimizi ve göreneklerimizi toplumun her kesimine en doğru şekliyle tanıtmak için çalışacağız dedi.

Son derece samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette birlik ve beraberlik vurgusu yapılırken, toplu fotoğraf çekimiyle görüşme sona erdi.