Kısaca kendinizi tanıtır mısınız?

1986 Eskişehir doğumluyum. Aslen Beylikova’nın Yeniyurt Mahallesindenim. İlköğretim, lise öğrenimimi tamamladıktan sonra yüksek öğrenimimi 2006 yılında Anadolu Üniversitesi Porsuk Meslek Yüksek Okulu Elektrik bölümünden mezun oldum. Vatani görevimi Konya’da tamamladım. Kurumsal bir firmada işçi olarak görev yapıyorum. Evliyim ve iki çocuğum var. 

Aday olmaya nasıl karar verdiniz? 

5 yıldır aktif siyasetin içindeyim. Bu konuda belli bir tecrübemiz var. Sürekli insanlarla iç içeyiz. Bu konuda kendimize güvendik açıkçası. Saadet Partisi olarak da Beylikova adayı olarak, kendim de Beylikovalı olduğum için böyle bir tercihte bulunduk. Daha öncede 24 Haziran seçimlerinde de Milletvekili aday adayıydım. Bu görevlere her zaman hazırım. 

Bir Beylikovalı olarak, Beylikova’da gerçekleştirmek istediğiniz projelerden bahseder misiniz?

10 yıldır orda iktidar partisinin bir belediye başkanı var. Yaptığı bazı şeyler var kimse küçümseyemez. Ancak biz eksikleri gördük, tespit ettik. İlk önce üretim ve işsizlik sorunu olduğunu gördük. Yıllar önce bölgede fabrikalar vardı. Tekrar bunların canlanması lazım, bunlar olmayacak şeyler değil, tekrar oraya bir iş sahası açmak zorundayız. Bunlar da teşvik ve istişarelerde yapılabilecek şeyler. Önceliğimiz üretim olacak. Daha sonra Halk Ekmek projemiz olacak. Beylikova’da ekmek fırını ile koordineli bir şekilde ilçede üretilerek tüm market ve bakkallarda hizmet vermesini sağlayacağız. Mesire ve Çay Bahçesi alanları oluşturulacak. Çünkü akşam altıdan sonra hiçbir hareketlilik yok. İlçenin hiçbir cazibesi kalmamış. Bu projelerle esnafımız da kazanacak. Çocuklarımız için Lunapark kazandırmak istiyoruz. Bunlar gerçekten yapılabilecek ve ilçeye cazibe katacak çalışmalar. Tüm projeler için ilçede insan olması gerekiyor. Bunun için de mahalle meclisleri kuracağız. Mahallelerdeki sorunları tespit ederek çözüme kavuşturmak için muhtarlarımızla da koordineli çalışmalar yapacağız. Ülkemizde ana mesleğimiz hayvancılık. Hayvancılık konusunda teşviklerimiz olacak. Görüştüğümüz vatandaşların hayvan pazarı talebi oldu. Bunu da inşallah bölgede gerçekleştireceğiz. Ve biz bir araba pazarı düşünüyoruz. Halk pazarının kurulduğu gün oto pazarı da kurulacak. Çocukların sosyal gelişimi için okul sonrası futbol, satranç gibi kurslar açmayı düşünüyoruz. Gençlerimiz için meslek edindirme kursları düşünüyoruz. Süt diyarı Beylikova’da şu an süt şenlikleri yapılmıyor. Bunları tekrar kazandıracağız. 

Kararsız seçmene ne söylemek istersiniz? 

Anlattığımız projeleri diğer projelerle karşılaştırsınlar, karar verememiş seçmenimiz. Projelerimiz çok değerli. Tüm samimiyetimle söylüyorum, 1 Nisan’da kim seçilirse seçilsin, gideceğim onlara soracağım, bunları Beylikova’mıza kazandırmak zorundayız. Kararsız seçmenimiz siyasi algılara kapılmasın. Şu anda müthiş bir algı var. Kirli bir siyaset yapılıyor. Bu algılara kapılmasınlar, projelere değer versinler. Çünkü Beylikova’nın kaybedecek beş yılı değil, beş dakikası bile yok. Türkiye’ye belediyeciliği anlatan görüş milli görüşdür. Gece toplama olsun, beyaz masalar olsun… Bunlar milli görüşten Erbakan Hocamızın zamanından gelen projelerdir. Bunları bir göz önünde bulundursun seçmenimiz. Beylikova bize dedelerimizden miras kalmadı, çocuklarımızdan emanet aldık. Bu emaneti en güzel şekilde teslim etmek zorundayız. 

Beylikova’da ziyaretlerinizde sizden en çok talepleri ne oluyor?

İşsizliği öne sürüyorlar. Gençler ilçede iş olmadığı için durmuyor. Hayvancılıkla uğraşanlar sorunlarını anlatıyor. Tarım ile ilgili mazotun pahalılığından bahsediyorlar. Tarımın geldiği noktayı anlatıyorlar. Ulaşım sıkıntısı var. İlçe ile mahalle arasındaki yollar sıkıntılı. 

Saadet Partisi bu seçimde her hangi bir ittifak içerisinde yer almadı ve tüm ilçelerde adaylarını çıkardı, bununla ilgili ne söylemek istersiniz?

Biz tüm iftira ve algılara rağmen 1389 bölgede tek başına seçime giren tek partiyiz. Biz hiçbir ittifakın içinde değiliz. Türkiye’de üç dört ilde anketlerde öndeyiz. Buna da inanmıyorlar. Almak üzereyiz inşallah. Hiçbir HDP, CHP, İYİ Parti bu seçimde hiçbir ittifakımız bulunmamaktadır. 15 ay askerlik yapmış biri olarak HDP ile anılmak tüylerimizi ürpertiyor. Biz söylüyoruz hiç kimseyle ittifakımız yok. Bize müthiş bir iftira atıyorlar. İnsanların ekonomik açıdan sıkıntıları var. Seçimden sonra daha çok sıkıntılı günler bizi bekliyor. Ekonomi Pazar günü seçime yansıyacak. İnsanların sorunu ekonomi. 

Son olarak 31 Mart’da oy kullanacak seçmene ne söylemek istersiniz?

Beylikova için projelerimize lütfen baksınlar, projelerimiz maliyetli çalışmalar değil. Olmayacak çalışmalar değil. Yapacağım demiyorum, yapacağız, yapmak zorundayız diyorum hep birlikte. Genç kalmamış ilçede. Eğer bunları başarmazsak yarın Beylikova’dan değil Türkiye’den bahsetmemiz mümkün olmaz.