Muhtarların talep, şikayet ve önerilerini her zaman dikkate alan Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, 19 Ekim Muhtarlar Günü’nde muhtar dernek başkanlarını ve Akcami Mahalle Muhtarı Kemal Mandal’ı ağırladı. Muhtarlık makamının demokrasi zincirinin en önemli parçalarından biri olduğuna dikkat çeken Başkan Büyükerşen “Demokrasi zincirimizin en önemli parçalarından olan siz değerli muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü en içten dileklerimle kutluyor, çalışmalarınızda yürekten başarılar diliyorum. Vatandaşlarımız ile bizler arasında her zaman köprü görevi görüyorsunuz. Bazen ekiplerimizin atladıkları işleri ivedilikle bize ileterek çözüme kavuşmasını sağlıyorsunuz. Her sene 19 Ekim’de tüm muhtarlarımızla bir araya gelir, sorunları ve mahallelerimizin durumlarını konuşurduk. Bu sene maalesef pandemi bu buluşmamıza engel oldu. Ancak sizler için hizmet veren Muhtarlıklar Şube Müdürlüğümüzün kapısı her zaman açık. Taleplerinizi, isteklerinizi bizlere her zaman iletebilirsiniz. Mutlu ve huzurlu bir Eskişehir için hep birlikte çalışmaya ve hizmetlerimizle Türkiye’ye örnek olmaya devam edeceğimize yürekten inanıyorum” dedi.

Bu anlamlı günde kendilerini kabul eden Başkan Büyükerşen’e teşekkür eden Türkiye Muhtarlar Derneği Eskişehir Şube Başkanı Ali İrfan İbiş, Odunpazarı Muhtarlar Derneği Başkanı Muharrem Önlü ve Tepebaşı Muhtarlar Dernek Başkanı Hasan Önder Büyükşehir Belediyesi’nin imkanları ölçüsünde her zaman muhtarların yanında olduğunu bildiklerini ifade ettiler.

Başkan Büyükerşen ziyaret sonunda Eskişehir’de 42 yıldır görev yapan Akcami Mahalle Muhtarı Kemal Mandal’a da hizmetleri dolayısıyla teşekkür plaketi takdim etti.