“Daha mutlu bir Odunpazarı” çadırı Atatürk Bulvar Migros karşısındaki alanda on binlerce kişinin katıldığı törenle açıldı. Yoğun ilgi gören açılışta, Kuzey Irak’taki terör örgütü PKK’ya yönelik operasyondaki şehitlerimiz nedeniyle eğlence ve konser etkinlikleri iptal edilirken, 12 bin kişilik balık ekmek ikramında bulunuldu. Çadır seçime kadar açık kalacak ve çok sayıda etkinlik Eskişehirlilerle buluşacak. 

"BİR OLACAĞIZ, İRİ OLACAĞIZ, DİRİ OLACAĞIZ": Açılışta konuşan Cumhur İttifakı Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Volkan Doğan, “Bugün Odunpazarı’nın 85 mahallesine birlikte olmayı, bir olmayı, iri olmayı, diri olmayı anlatmaya çalışıyoruz. Bugün bu alanda bir ve beraberiz. 31 Mart’tan sonra da bir ve beraber olmaya devam edeceğiz. Türk’üyle, Kürt’üyle, Laz’ıyla, Çerkes’iyle, Manav’ıyla, Alevisiyle, Sünnisiyle bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız. Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği yolda hep birlikte yürüyeceğiz” dedi. 

"BÜTÜNÜN HUKUKUNU KORUYACAĞIZ": Vokan Doğan, “Bugün olduğu gibi bundan sonra da Odunpazarı’nda bu etkinlikleri sürdürmeye, bir olmaya devam edeceğiz. Bütünün hukukunu koruyacağız. Hiçbir ayrım yapmayacağız. Odunpazarı’nda yaşayan 404 bin hemşehrimizin tamamını kucaklamak için geliyoruz. Allah birliğimizi daim etsin. 31 Mart’ta hemşehrilerimiz onay verirse hizmet etmek istiyoruz. Siz onay verirseniz Eskişehir’de çok şey değişecek. Odunpazarlı hemşehrilerimiz vatanına kim hizmet edecekse, devletine kim hizmet edecekse onu seçecektir buna inanıyoruz” dedi. 

"TÜM HEMŞEHRİLERİMİZİ SEVİYORUZ": Volkan Doğan, “Biz sadece bize oy verenlerin değil, oy vermeyenlerin de belediye başkanı olacağız. Biz tüm hemşehrilerimizi seviyoruz. Bize oy vermeyenleri de kucaklayacağız. Vatanına, devletine, bayrağına hangi aday hizmet edecekse, çocuklarımıza, gençlerimize, kadınlarımıza hangi başkan adayı oy verecekse ona oy verin. Kendime oy istemiyorum. Bu kriterlere bakın, kim daha iyi hizmet edecekse ona oy verin” dedi. Doğan, “Alparslan Türkeş Millet Bahçesi yapacağım dedim. Projemizi ortaya koyduk. Cumhurbaşkanımız ve Çevre ve Şehircilik Bakanımız da çok beğendi. Türkiye’ye örnek olacak bir proje yapacağız. Odunpazarı’nda birçok mahallede bitişik nizam 2-3 kat olan mahalleler için projemizi hazırladık. 6 kata yükselteceğiz. 20 yıl yatıp da, 5 yıl yatıp da hiçbir proje sunmayan belediye başkanlarından olmayacağız. Modern kapalı pazarlar, sosyal tesisler gibi projelerimizi hayata geçireceğiz. Engelli çocuklar, vatandaşlarımız ve aileleri için mola evleri yapacağız” dedi.

Volkan Doğan, “Projelerimizi açıkladık, tamamını anlatmayacağım. Sizden tek bir şey istiyorum. Gittiğiniz yerlerde bu kardeşinizden bahsederken, bize oy vermeyecek olanlara da, bizim hakkımızda yalan-yanlış ahkam kesenlere, iftira atmaya çalışanlara da sadece şunu söyleyin. Onlara, ‘Volkan Doğan’ın selamı var. Siz ona oy vermeseniz de, o da sizin kardeşiniz, sizin evladınız, size de hizmet edecek’ deyin. Selamımı götürün” diye konuştu.