Çakırözer ve Süllü, Eskişehir’den tarifeli uçak seferlerinin başlatılmasının hem Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi öğrenci ve mezunlarına hem de Eskişehirlilere ve Eskişehir’e gelmek isteyen yüzlerce kişiye büyük katkılar sağlayacağını vurguladı. 

REKTÖR DÖĞEROĞLU’NA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ: CHP Eskişehir Milletvekilleri Utku Çakırözer ve Jale Nur Süllü Eskişehir Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tuncay Döğeroğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Üniversiteye ilişkin bilgiler alan CHP’li vekiller, Rektör Döğeroğlu’na da çalışmalarında başarılar diledi. 

HEM ÜNİVERSİTE HEM ESKİŞEHİR KAZANACAK: Ziyaretleri sırasında Eskişehir Teknik Üniversitesi içerisindeki Hasan Polatkan Havalimanı’ndan tarifeli uçuşların başlatılmasına ilişkin Rektör Döğeroğlu’na da çağrıda bulunan Cakırözer ve Süllü, Eskişehir Teknik Üniversitesi ve Devlet Hava Meydanları İşletmeleri ortaklığında Eskişehir’den yeniden tarifeli uçuşların başlatılabileceğini vurguladı, destek istedi.

ANKARA’DA BİR ARAYA GELELİM: Eskişehir’den tarifeli uçak seferlerinin başlatılmasının hem Üniversiteye hem de şehre büyük katkılar sağlayacağını dile getiren Çakırözer ve Süllü “Biz Eskişehir’in tüm milletvekilleri hep birlikte hareket edelim Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile Devlet Hava Meydanları Genel Müdürlüğü ile bir araya gelin. Havaalanının işletilmesi için bir an önce gerekli adımları hep birlikte atalım. Bizler her zaman sizlerin yanınızdayız. Havaalanının işletilmesi konusunda gerekirse tüm siyasi partilerin Milletvekilleri de bu aşamada sizlerin yanında olmalıdır.  Havaalanının işletilmesi hem Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi öğrenci ve mezunlarına büyük katkılar sağlayacak hem de şehrimize büyük katkılar sağlayacaktır” dedi.