24 Haziran seçimlerinin Türkiye’nin kader seçimi olacağını belirten Çakırözer, “Demokrasimiz ve geleceğimiz için oylarımıza sahip çıkmalı ve sandıklara gitmeliyiz.  Öğrenciler, yazlıkçılar, yaylacılar, mevsimlik işçiler… Yurttaşlarımız 24 Haziran’da oylarını nerede kullanacaklarsa kayıtlarını oraya aldırmalılar” dedi. Çakırözer, Deliklitaş Mahallesi’nde bir araya geldiği yurttaşlardan 24 Haziran’da partisinin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce için oy istedi. 

SEÇMEN LİSTELERİNİ MUTLAKA KONTROL EDİN

CHP’li Çakırözer 24 Haziran’da sandıklarda oy kullanacak seçmenlerin seçmen listelerinin askıya çıktığını belirterek, yurttaşlara bağlı bulundukları muhtarlıklara giderek hem kendilerinin hem de komşularının kayıtlarını kontrol etmeleri çağrısında bulundu. 24 Haziran seçimlerinin Türkiye’nin kader seçimlerinden biri olduğunu belirten Çakırözer, mahallesi olan Deliklitaş’ta Muhtarlığa giderek seçmen listelerini kontrol etti. Çakıkrözer, “Seçmen listeleri askıya çıktı ve 12 Mayıs Cumartesi gününe kadar askıda kalacak. Yurttaşlarımız bu tarihe kadar bağlı bulundukları muhtarlıklara giderek veya internet üzerinden hem kendisinin hem de komşularının kayıtlarını kontrol etmeli. Yurttaşlarımız 24 Haziran’da nerede oy kullanacaklarsa kayıtlarını oraya aldırmalılar. Yurttaşlarımız seçmen olarak sandığa mutlaka gitmeliler. Bizler oyumuza, demokrasimize ve geleceğimize hep birlikte sahip çıkacağız” dedi. 

İNCE İÇİN OY İSTEDİ 

CHP’li Çakırözer Deliklitaş Mahallesi’nde kahvelerde bir araya geldiği yurttaşlara listeleri kontrol etmeleri çağrısında bulunarak, CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce için oy istedi. Çakırözer, “24 Haziran’da Cumhurbaşkanı adayımız Muharrem İnce’nin kazanması için il ve ilçe örgütlerimizle birlikte çalışacağız ve kazanacağız. Ülkemizi yeniden parlamenter demokrasiye ve hukuk devletine döndüreceğiz” dedi. 

100 BİN İMZA ÇAĞRISI

Çakırözer, Cumhurbaşkanı adaylığı için 100 bin imza toplayan İyi Parti, Saadet Partisi ve Vatan Partisi liderliği için imza vermeleri çağrısında da bulundu. Çakırözer, “Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun da dediği gibi ülkemizde demokrasinin yolunu her türlü mücadeleyi birlikte vererek açacağız. Eğer bizler ülkemizde gerçek demokrasiyi istiyorsak bunun yolu; adayların, partilerin seçime katılmalarının önündeki engelleri birlikte kaldırmalıyız. Sayın Akşener, Sayın Karamolllaoğlu ve Sayın Perinçek’in seçimlere katılabilmesine hep birlikte destek olmalıyız” dedi.