Kızılinlerli’lerin talep ve sıkıntılarını dinleyen Çakırözer, 24 Haziran’da gerçekleştirilecek seçimlerde partisi için oy istedi. Ülkenin geleceğinin CHP iktidarı ile şekilleneceğini belirten Çakırözer, “24 Haziran’da CHP iktidarı ile Türkiye’yi yeniden demokrasi ve hukuk devleti yapacağız” dedi. 

İFTAR SOFRASINA KONUK OLDUCHP’li Çakırözer, Kızılinler’de iftar sofrasında yurttaşlarla bir araya geldi. Çakırözer, Kızılinler’de yurttaşlarla iftar sofrasında bir araya gelmekten büyük memnuniyet duyduğunu dile getirerek, “Bugün burada, Kızılinler Mahallemizde, sizlerin bir evladı olarak aynı sofrada ekmeğimizi, aşımızı paylaşmak benim için bir onur. Akrabalarımızın bir bölümü Kızılinler’de yaşıyor.  Kızılinlerimizin üretken, çalışkan insanları herkese örnek. Buradaki birlik, beraberlik ve kardeşlik soframızın hem ülkemize hem de tüm dünyaya örnek olmasını temenni ediyorum” dedi. 

REFAH, HUZUR İÇİNDE BİR ÜLKE İÇİN, MİLLET İÇİN İKTİDARA TALİBİZÇakırözer iftar programının ardından kahvehanede işçi, emekçi ve çiftçilerin sıkıntı, talep ve beklentilerini de dinledi. Buluşmaları sırasında 24 Haziran’da yapılacak olan seçimlere dikkat çeken Çakırözer, “Çok iyi biliyoruz ki çiftçimiz, işçimiz, emekçimiz alın terinin karşılığını, hak ettiğini alamıyor. Ülkemizin dört bir yanında yurttaşlarımız haklı taleplerine karşılık bulamadığı için mağdur edilmiş durumda. Artık tamam. Bizler barış içinde, huzur içinde, refah içinde yaşamak istiyoruz. Ekonomimiz güçlü olsun, dış müdahalelere açık olmasın istiyoruz. İşte bu yüzden CHP olarak millet için iktidara talibiz. Sizlerden aldığımız güçle ülkemizi yeniden demokrasi ve hukuk devletine döndürecek, işçimizin, emekçimizin, emeklimizin, çiftçimizin alın terinin karşılığını hep birlikte vereceğiz” dedi.