CHP'li Yalçın Komşu, sosyal medya hesabından aday çıkartıp çıkartılmayacağı merak edilen Beylikova ilçesi ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

Komşu, “Değerli hemşehrilerim, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel yönetimler seçiminde, ilçemizden hangi partinin kimi aday çıkaracağı konusunda, bilgi almak için yoğun bir şekilde aranmaktayım. Bu konuda buradan sizlere toplu olarak bilgilendirme yapma gereği duydum. 

(CHP İl Başkanı Sayın Abdülkadir ADAR'ın, CHP Beylikova İlçe Başkanımız Sayın Emin EREN'e yapmış olduğu bilgilendirmeye istinaden.)

Dört ilçede İYİ Parti desteklenecek: Komşu, “CHP ve İYİ Parti'nin Türkiye genelinde yapmış olduğu "millet ittifakı" doğrultusunda Beylikova, Günyüzü, Mihalgazi ve Sarıcakaya'da CHP aday çıkarmayacak olup, İttifak kapsamında İYİ Parti aday çıkaracaktır. Adayların kimler olduğu konusunda açıklama, sanıyorum önümüzdeki günlerde İYİ Parti tarafından yapılacaktır. Ayrıca şahsımında İYİ Parti"nin Beylikova Belediye Başkan Adayı olmadığımı bilgilerinize sunarım”