CHP İl Başkanı Abdülkadir Adar, Milletvekili Utku Çakırözer, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili İbrahim Arslan, Odunpazarı İlçe Başkanı Rahmi Çınar, il ve ilçe yöneticileri, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda partili ve vatandaşın katıldığı bayramlaşma töreninde gündem İstanbul seçimleri oldu.

23 Haziran’da gerçekleşecek İstanbul seçimlerinin ülke demokrasi tarihinde kara bir leke olduğunu ifade eden İl Başkanı Abdülkadir Adar, sadece CHP’lilerin değil partili partisiz herkesin İstanbul’da tanıdıklarını arayarak Ekrem İmamoğlu için oy istemeye çağırdı. Adar, 23 Haziran’da kazananın Ekrem İmamoğlu olacağına inandıklarını söyledi.

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ise İstanbul’da oy kullanacak seçmenlerin mutlaka oy kullanması için çağrı yaptı. Kurt, İstanbul’da oy kullanacak ama gidemeyecek durumda olan seçmenleri kendisinin götürmeye hazır olduğunu yineledi.

Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili İbrahim Arslan ise 6 Mayıs tarihinde bu kez demokrasinin darağacına götürüldüğünü ifade ederek 23 Haziran’da herkesi sandıklara sahip çıkmaya davet etti.

Milletvekili Utku Çakırözer ise İmamoğlunun mazbatasının alınmasının sadece CHP’nin değil tüm partilerin ortak sorunu olduğunu belirterek herkesi oy vermeye davet etti.

Konuşmaların ardından partililer bayramlaştı.