Ziyaret edilen vatandaş ve esnafların durumunun kritik olduğunu belirterek, gelecek kaygısının herkesi esir aldığına dikkat çeken Milletvekili Süllü, “Genel Başkan Yardımcımız Onursal Adıgüzel Başkanlığında 17 milletvekili ve Parti Meclisi üyelerimizle Karabük ilçelerimize dağılarak vatandaşlarımızı dinledik. Safranbolu esnafı ve sokaklarda konuştuğumuz vatandaşlarımız çok dertli: ‘Ayda 8 gün kapalıyız. Siftah yapmadan dükkân kapatıyoruz. Gelecek faturadan korkumuza elektrik yakmadan oturuyoruz. Geçinemiyoruz. Oğlum, kızım işsiz. İktidar bizi düşünmüyor.’ diyerek sorunlarını bize aktardı.” dedi.

Küresel salgın sürecinin başarısız yönetildiğine vurgu yapan Süllü “Kendi iç sorunlarına ve koltuğunun derdine düşen hükümet, gerçek anlamda bu ülkenin insanını unuttu. Karabük gibi Türkiye’nin çok önemli sanayi kentinde yurttaşlarımıza gelecek kaygısı hâkim. Mağduriyetler üzerinden günü kurtarmak için çabalayan hükümet, çözüm üretemeyecek durumda.” dedi. 

"Vatandaş başkanımızın çalışmalarından memnun" 

Karabük çalışması sırasında Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse ile de bir araya gelen Süllü, “Safranbolu Belediye Başkanımız Elif Köse’yi mazbata aldığı tarihin 2. Yıl dönümünde makamında ziyaret ettik. Elif Başkanımız kısa sürede gerçekleştirdiği çalışmalar ile kadın bakış açısının farkını Safranbolu’da ortaya koymuş. Safranbolular CHP'li Belediye Başkanımızdan memnun, ancak AKP'den şikayetçi. Kadınların bir araya geldiği Hanımevi'nde Başkanımız Elif Köse ile sohbet ettiğimiz vatandaşlarımız, Başkanımızın başarılı çalışmalarından memnun. Ancak, iş, aş, geçim derdi vatandaşı iyiden iyiye bunaltmış” ifadelerini kullandı.