Eskişehir’e gelen CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, 2019 Mahalli İdareler Seçiminde ikinci kez Mahmudiye Belediye Başkanlığı görevine seçilen Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarete Kılıçdaroğlu’nun yanı sıra CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, CHP Milletvekilleri Burcu Köksal, Jale Nur Süllü ve Utku Çakırözer, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, CHP Eskişehir İl Başkanı Abdülkadir Adar ile ilçe belediye başkanları katıldı.

"Mahmudiye Belediyesi’ni borçsuz bir belediye haline getirdik"

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu Mahmudiye’de ağırlamaktan duydukları memnuniyeti ifade eden Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan, “ Vatandaşlarımızın verdiği desteklerle oy oranımızı arttırarak yeniden göreve seçildim. Belediye başkanı olduğumda sizlerinde belirttiğiniz gibi parti rozetimi çıkararak her siyasi görüşteki vatandaşlarımıza hizmet etmek gayretleriyle çalışmalarıma başladım. Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’in ilçemize sağladığı destekler ve belediyemizin özverili çalışmalarıyla kısa zamanda başarılı işlerin altına imzamızı attık. Çalışmalarımızı sürdürürken yaptığımız tasarrufla da Mahmudiye Belediyesi’ni borcu olmayan bir belediye haline getirdik” ifadelerini kullandı.

"Mahmudiye ilçemizi çok önemsiyorum"

Ziyarette konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Mahmudiye ilçesini çok önemsiyorum. Mahmudiye bizim değer verdiğimiz ilçelerimizden birisi. Mahmudiye’de yapacağınız çalışmaları her zaman yakından takip ediyor ve destekliyorum” dedi. Sosyal demokrat belediyecilik anlayışının en güzel örneklerinin Mahmudiye Belediyesi’nde olduğunu ifade eden Kılıçdaroğlu, “Yerel seçimlerinde elde ettiğimiz başarılı sonuçları devam ettirmenizi diliyorum. Belediye Meclis üyelerinize ve tüm çalışanlarınıza başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.