Toplantıya CHP Eskişehir örgütü; PM üyesi Gaye Usluer, İl Başkanı Abdülkadir Adar, milletvekilleri Jale Nur Süllü ve Utku Çakırözer, belediye başkanları Ahmet Ataç, Gürbüz Güller, Erdal Şanlı, Uğur Tepe, İshak Gündoğan ve ilçe örgüt başkanları ile il-ilçe kadın kolları başkanları olarak katıldı. 

CHP Eskişehir İl Başkanı Abdülkadir Adar da değerlendirme toplantısında bir konuşma yaptı. Adar, 31 Mart seçimlerinden CHP’nin çıkaracağı çok fazla mesaj olduğunu belirterek muhalefetin CHP politikalarında birleşmesi için tüm örgüt ve üyelere büyük sorumluluk düştüğünü söyledi. Adar, toplumsal kucaklaşmaya ihtiyaç duyulduğunu ve bu dönemde CHP’nin toplumun tüm kesimleri ile kucaklaşması gerektiğini söyledi. 

Adar, ayrıca öğrenci yurtlarına dikkat çekerek bu tip yurtların devlet eliyle faaliyet vermesi gerektiğini, yurtların vakıf ve derneklere bırakıldığı zaman tarikatların buralarda yuvalanmaya başlandığına dikkat çekti. Adar, ayrıca ekonomik olarak toplumun büyük bir sıkıntı içinde olduğunu belirterek en önemli gündem maddelerinin ekonomi olduğunu aktardı. 

CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı ise yaptığı konuşmada başarılı belediye başkanları sayesinde 31 Mart seçimlerinde halkın kendilerini tercih ettiğini söyledi. Toplumsal kucaklaşmayı sağlamayı hedeflediklerini belirten Salıcı, bu sayede Türkiye'ye CHP iktidarı hediye etmek istediklerini vurguladı.