Volkan Doğan, “Odunpazarı’nda gece, gündüz demeden yaptığımız tüm çalışmalarla ve teşkilatımızla gurur duyuyorum. Ve çok daha fazlasını da yapacağınıza yürekten inanıyorum. ‘Odunpazarı daha iyisini hak ediyor’ diyerek, geleceği daha parlak ve refah içinde bir Odunpazarı için çıktığımız bu yolda, yeni bir göreve talip olarak çalışmaya devam edeceğiz. Çünkü biz her zaman bir ve beraberiz” dedi. 

AK Parti Odunpazarı İlçe Teşkilatı ve İlçe Başkan Vekili Nuri Kahya, ilçe başkanlığı görevinden Genel Merkez’in onayıyla istifa eden Volkan Doğan için parti binasında “Helalleşme Buluşması” düzenledi. Yoğun ilgi gören ve binlerce kişinin katıldığı buluşmaya partililerin yanı sıra sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve muhtarlar da büyük katılım gösterdi. 

TÜM ÇALIŞMALARIMIZLA GURUR DUYUYORUM

Buluşmada yaptığı konuşmada Volkan Doğan, “Güzel şehrimde aynı yola baş koyduğum değerli yol arkadaşlarım; bu kutlu yürüyüşte beni hiçbir zaman yalnız bırakmayan çok değerli dostlarım. Göreve geldiğimiz günden bugüne, omuz omuza hep birlikte çalıştık. Odunpazarı’mızın sıcağında, soğuğunda, yağmurunda, çamurunda bu millete hizmet etmek için dopdolu zamanlar geçirdik. Bugüne kadarki tüm çalışmalarımızla gurur duyuyorum. Ve çok daha fazlasını da yapacağınıza yürekten inanıyorum.  Çünkü bizler tarihin mirasıyla, geleceğe yürüyenler olarak, sizlere ve kendimize güveniyoruz” dedi. 

GELECEĞİ DAHA PARLAK, REFAH İÇİNDE BİR ODUNPAZARI İÇİN

Doğan sözlerine şöyle devam etti: “Geleceği daha parlak, daha zengin bir Odunpazarın’da gencinden yaşlısına, esnafından emeklisine refah içinde yaşamak için gösterdiğiniz fedakârlıkları, çalışma azminizi ve kardeşliğinizi asla unutmadım, unutmayacağım. Bugün burada, ilçe başkanlığı görevimi sonlandırıyorum, fakat emin olun, sizler için de, bu millete hizmet için de çalışmaya bundan sonra da tüm gücümle devam edeceğim.” 

GECE, GÜNDÜZ DEMEDEN

Doğan, “Göreve geldiğimiz 2014 yılından bu yana bütün gerçekleştirdiğimiz çalışmalarda gece demeden, gündüz demeden, yağmurda, soğukta, çamurda, sıcakta benimle birlikte yol yürüyen aziz teşkilatıma ve dostlarıma bugün buradan bir kez daha şükranlarımı sunuyorum. Çünkü biz büyük bir aileyiz” dedi. 

“ODUNPAZARI DAHA İYİSİNİ HAK EDİYOR” DİYEREK…

Doğan, Odunpazarı ve Eskişehir için çalışmaktan hiçbir zaman yılmayacaklarını ifade ederek, “’Odunpazarı daha iyisini hak ediyor’ diyerek çıktığımız bu yolda, yeni bir göreve talip olarak çalışmaya devam edeceğiz. Çünkü biz her zaman bir ve beraberiz. Hakkınızı helal edin” diye konuştu.

HAKKINIZI HELAL EDİN 

Doğan, “2009 yerel seçimlerinden sonra, Odunpazarı Belediye Meclisi’nin en genç üyesi olarak, şu anki Büyükşehir Belediye Başkan adayımız sayın Burhan Sakallı ile göreve başladık. Odunpazarı sevdamızı o attığımız ilk adımla sürdürdük. 10 yıldır Odunpazarı’na hizmet etme aşkıyla elimizden geleni yaptık. 5 yıldır da beraber yürüdüğümüz yol arkadaşlarımızla helalleşmek adına Odunpazarı İlçe Başkanlığımız böyle güzel bir organizasyon düzenledi. Başta İlçe Başkan vekilimiz Nuri Kahya ve değerli yol arkadaşlarıma teşekkür ederim. Daha güçlü bir Türkiye için Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çizdiği yolda hep beraber omuz omuza yürüdük. Ve bugün almış olduğumuz görevi başımız açık, alnımız dik tamamlamaktan gurur duyuyorum. Bütün yol arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. 5 yıllık zaman zarfında birçok şey yaşadık. Beraber ağladık, beraber güldük. Nice zaferlere birlikte imza attık. Onların da haklarını helal etmesini istiyorum” dedi. 

BEN ODUNPAZARI’YIM, HEPİMİZ BİRİZ 

Volkan Doğan, “Bazen bize soruyorlar. Bir kere daha deklare etmek istiyorum. Ben Odunpazarlıyım. Babam Emirdağlı, annem Malıçlı. Ama ben ne kadar Emirdağlıysam, o kadar Malıçlıyım. Ne kadar Malıçlıysam, o kadar Emirdağlıyım. O kadar Seyitgaziliyim, o kadar Sivrihisarlıyım, o kadar Günyüzülüyüm, Beylikovalıyım, Sarıcakayalıyım, İnönülüyüm, Alpuluyum, Mihalgaziliyim, Çiftelerliyim… Kısacası ben Odunpazarlıyım. Bizim teşkilatımız bir ve bütün. Ben Türk’üm. Ne kadar Türk’sem o kadar Çerkes’im, o kadar Muhacır’ım, o kadar Laz’ım, o kadar Kürt’üm… Ben Odunpazarlıyım, ben Odunpazarı’yım. Biz biriz. Ben Sünni’yim. Ne kadar Sünni isem o kadar Alevi’yim. Odunpazarı’nın bütününün hukukunu korumak için, Odunpazarı’nın hakkını korumak için, daha zengin bir Odunpazarı için… 400 bin nüfuslu Odunpazarı’ndaki hemşehrilerimin hangi inançtan, hangi mezhepten, hangi partiden olduğuna bakmaksızın hizmet etmek için talibiz. Bizler, çıkmış olduğumuz bu yolda sizlerle yürümekten ve yol arkadaşı olmaktan her zaman gurur duyduk. Rabbime hamd olsun ki, sizlerle daha güçlü ve zengin bir Odunpazarı için sizlerle yürüyeceğiz. Odunpazarı’nı da, Tepebaşı’nı da, Büyükşehir’i de, 12 ilçeyi de AK hizmetlerle buluşturmak için bir kez daha söz veriyorum. Odunpazarı ve Odunpazarlı daha iyisini hak ediyor” dedi. 

ŞİMDİ YENİDEN YOLA ÇIKIYORUZ 

Doğan, “Şimdi daha güçlü, daha zengin, daha müreffeh bir Odunpazarı’nı inşa etmek için yeniden yola çıkıyoruz. Rabbim inşallah daha iyisini hak eden bir Odunpazarı için, daha güçlü ve yarınlara güvenle bakan bir Odunpazarı’nı inşa etmek için bize güç verir” diye konuştu.