Hukukçu, 23. ve 24. dönem AK Parti Konya Milletvekili ve Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı- Hukuk Politikaları Kurulu Üyesi Ayşe Türkmenoğlu bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Eskişehir’e geldi. Cumhur İttifakı Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Hasan Tuç’un seçim irtibat ofisini ziyaret eden Türkmenoğlu, Tuç ile birlikte Üniversite Caddesinde esnaf ziyaretleri de gerçekleştirdi.

Türkmenoğlu ve Tuç, Kafkas ve Çerkes cemiyetlerinin büyükleri ile bir araya geldiler, Hacı Fatma Şengül Kızılay Anaokulunun açılışını, Binali Yıldırım’ın eşi Semiha Yıldırım ile birlikte gerçekleştirdiler.

Türkmenoğlu ve Tuç, Sağlık Sen Eskişehir Şubesi tarafından düzenlenen Kardeşlik Kupası Halı Saha Futbol Turnuvasının açılışını da birlikte yaptılar. Tuç burada yaptığı konuşmada “Bu turnuvayı gelecek yıl inşaallah Tepebaşı Belediyesi olarak biz organize edeceğiz” dedi.

Türkmenoğlu ve Tuç, Üniversite Caddesi’ndeki kafe ve iş yerlerini de ziyaret ederek vatandaşların, öğrencilerin ve esnafın sorunlarını, önerilerini dinlediler.