Türkiye’nin geliştiğini ancak önünü kesmek isteyenlerin olduğunu ifade eden AK Parti MKYK Üyesi ve İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, “Gelişen ve büyüyen Türkiye’nin önünü kesmek için gezi olaylarını tezgahladılar. Sonuç alamadılar ve 2014 yılında yine AK parti’nin Türkiye’nin aslında önünü kesme girişimleri devam etti sonuç alamadılar. 2015 yılında hain darbe girişimi ile Türkiye’de darbe yapmak suretiyle millete karşı milletin silahlarını millete doğrulttular. Bu ülkede millete karşı darbe yapma girişiminde bulundular. O günde sonuç alamadılar. Bu ülkede milleti için hayatını adamış her defasında başı dik siyaset yapmış Recep Tayyip Erdoğan gibi bir lider olduğu için sonuç alamadılar. Şimdi aynı tezgahlarını seçimlerde yeniden ortaya koymanın gayreti içerisindeler. Bir takım kirli ittifaklarla aynı masa etrafında oturmayacak zihniyetteki insanların ülke düşmanlığı ve AK Parti iktidarı düşmanlığı Recep Tayyip Erdoğan düşmanlığı noktasında kirli bir ittifak yapmak suretiyle bu ülkenin önünü kesme gayreti içerisindeler” dedi.

Cumhur İttifakı ile derslerini alacaklar: Ataş, Cumhur İttifakı’nın önemine dikkat çekerek, “Cumhur İttifakı’nın önemli aktörlerinden biri olan MHP’nin Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin 7 Ağustos’taki duruşu ile bu ittifak nasıl başladıysa şimdi 24 Hazirandaki Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde devamı ile şimdi gireceğimiz 31 Mart yerel seçimlerinde de yine Sayın Bahçeli’nin teklifi ile Cumhur İttifakının devamı sağlandı. Bu ittifak ülkemizin bekası milletimizin bekası için çok hayırlı ve kapıyı aralayacaktır diye düşünüyorum. Cumhur İttifakı ile, Türkiye’nin geleceğini karartmak isteyenler Türkiye’nin önünü kesmeye çalışanlar bir kez daha 31 Mart akşamı derslerini alacaklar. Biz yanlış yapmadığımız sürece milletimizin desteğini yanımızda arkamızda hissettik. 31 Mart akşamı yeni bir tarih yazarak tarih sayfasına yeni bir sayfa açarak milletimizin desteğiyle yeni bir dönemin başlangıcını 31 Mart akşamı hep birlikte yeniden sağlayacağız. AK Parti’nin ülkemize şehrimize kazandıklarını milletimiz görüyor. Her alanda başarılması güç olan her konuda başarılarımızı milletle buluşturmuş kadrolarız. Biliyorum ki bu seçimlerde daha çok gayret edeceğiz” diye konuştu.

Türkiye gündeminden terörü tamamen silip atacağız: “Terörle mücadele konusunda Türkiye çok büyük mesafeler kat etti” diyen Ataş, “İnanıyorum ki önümüzdeki çok kısa bir süreç içerisinde bu ülkede milletimize zarar vermeye çalışan tüm şer odakları ve o şer odaklarının mensupları olan hain terör örgütü mensupları bir kişi kalmayacak şekilde mücadelemiz devam edecek. Türkiye gündeminden terörü tamamen silip atacağız. Buna inancımız tamdır. Terörle mücadelede başarılı olmamızın nedeni, biz iktidara geldiğimiz zaman, savunma sanayi konusunda dışa bağımlılığımız yüzde yetmişler seviyesinde dışa bağımlıydık. Şimdi tersine döndü. Kendi ürettiğimiz tüfek, tank, helikopter, insansız hava araçlarımızla, deniz altılarımızla ve önümüzdeki süreçte belki üç beş yıl içerisinde kendi uçağını kendi savaş uçağını yapabilen bir Türkiye’yi milletimizle buluşturmaya azimli ve kararlıyız. Böyle bir Türkiye’yi hazmedemeyen çevreler önünü kesmeye çalışıyorlar” dedi.