Eskişehirspor Futbol Okulu için kayıtlar başlıyor. Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde gerekli evraklarla birlikte gelenler kayıt yaptırabilecekler. 

 İşte detaylar...  

Eskişehirspor Futbol Okulları için kayıtlar 4 Ağustos- 20 Ağustos tarihleri arasında yapılabilecek. Futbol okulları 6-15 yaş grupları için açılacak.

Kayıt başvuruları tamamlanan gençler antrenmanlarına altyapı eğitmenleri gözetiminde, Vali Hanefi Demirkol Tesisleri altyapı sahasında 10 Ağustos tarihinde başlayacak.

Futbol okulları, 2020-2021 eğitim öğretim yılı başlangıç tarihinden 1 hafta önce sona erecek.

Pandemi nedeniyle bu süreçte; Soyunma odaları kullanılmayacak, tesis girişinde vücut sıcaklık kontrolü yapılacak, saha kenarında dezenfektanlar kullanılacak, 12’li sınırlı gruplar halinde çalışma yapılacak.

Ücreti 200 lira

Siyah Kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, futbol okulları için kayıt ücretinin 200 TL olarak belirlendiği duyuruldu. Kayıt yaptıran gençlere, forma-şort-çorap ve çantadan oluşan setler verileceği ve aylık eğitim ücreti ise 200 TL olarak ücretlendirileceği açıklandı.

Kayıt yaptırmak isteyen ailelerin sağlık raporu, bir adet resim, sporcu ve velisinin kimlik fotokopisi ile Vali Hanefi Demirkol Tesislerine gelerek kayıtlarını yaptırabilecekleri kaydedildi.

Açıklamada ayrıca, merak edilenler için Reha Yılmaz'dan 0532 274 36 91 nolu telefondan bilgi alınabileceği ifade edildi.